Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sh4d0w: Nyitlocker
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most raktam fel a Void Linuxot egy USB-s SSD-re. Kicsit félve babráltam a telepítővel, de sikerült. GPT-re raktam, bootolható UEFI és Legacy vason is egyaránt. A Cinnamon musl live image iso lett kiírva egy pendrájvra abból telepítettem. Csak hagyományos ext4 partíciókat használok. Systemd mentes és rolling, ezt ki kell próbálni.
Most kutatok utána, hogy az RTL8821ce wifi kártyámra hogyan tudnám ráokosítani. Egyenlőre tetszik. A trident projectet még nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Arc Raiders
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most kutatok utána, hogy az RTL8821ce wifi kártyámra hogyan tudnám ráokosítani. Egyenlőre tetszik. A trident projectet még nem néztem.