Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
Én most telepítettem a win7-et és a PT-t, a teljes update nem tartott 20percnél tovább és már játszhatom is. Nem tudom nálad mi lehet a gond.
Ja a netem 8/512. Tehát semmi extra.
És a gépem sem 1 mai darab. C2D 6400/3gb ram/HD3870/seagate500gb hdd/Gigabyte deszka.
Még win XP alatt is pillanatok alatt kész az update. 20-30perc. -
Bazzzs
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
A lehetséges megoldások:
1. Amennyiben van Xfire a gépeden, kapcsold ki! Ne csak bezárd, hanem bizonyosodj meg róla, hogy leállítottad teljesen! Nézd meg a futó alkalmazások között
2. Keress rá a PT könyvtárában a "ProjectTorque.dat", illetve a "ProjectTorque.dat.new" fájlokra! Ha valamelyiket megtalálod, akkor töröld ki!
3. A .NET Framework 3.5-ös keretrendszert közvetlenül a Microsoft oldaláról töltsd le, és tedd fel mielőtt frissíted a PT-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"