Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Ez így egyáltalán nem igaz. Ahogy a multkori Invictus videóban is volt: pénzel vagy pénz nélkül is el lehet jutni ugyanarra a szintre (azért egy Panama fullon odacsap mindennek és ugye nem AP-s).
Ebben a játékban a pénzeden időt veszel. Ha egy user nem szeretne játszani naponta több órát hanem gyors sikerre vágyik, akkor fizet és kap egy jó autót amivel játszhat, de ugyanazt a szintet a RP-vel is el lehet érni
(és még nem beszéltem az ingyen AP szerző lehetőségekről...) -
Target78hu
aktív tag
Persze fizessenek is érte ,hogy támogassák a fejlesztőket!
Csak a fair play vész el így és egy autós játéknál mi számítana jobban ,hogy no skill +unfair verda vs skill +egyenlő esélyek ? Én is perkálnék ,ha nem lenne ilyen sok bug,kilépés ptben stb -ahogy megtettem lfs,bf2nél is ,mert tudtam mit kapok a (nem kevés) pénzért és nem is volt zsákbamacsek.
Amit ingyen ad ez a /eddig/ remek játék nekem tökéletesen megfelel -meg kitartó vok ált
Új hozzászólás Aktív témák

- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest