Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- WH Sony XM-6 Help
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
Nem én gyűjtök ,csak egy lehetséges választ adtam ,hogy mé' azt nyomják sokan
Tudom ,hogy törlik (nem úgy ,mint CB végi erasét -csak későn informálódtam) ,de én pl szívesen megném ,hogy hogy megy tunyingal pl a phoenix (xarul legalábbis bélában) vagy a többi tescógazdaságos ótó-sza' érdemes majdan költeni-é a sima PT ben ezekre .Így tudom ,hogy míg alapon nice a 2000gt ,addig szinte fullosan **** vagy corollát hiába finomhalgolom soha nem lesz racecar /Az a sok kidobott ingyen AP-m
/. -
Dr. Romano
veterán
Így van ezt én is benéztem
Egyébként azt hittem a szerzett pénz átkerül a live-ra is, de most vettem észre hogy nem
Egyébként érdekes kiegészítő a Harpoonhoz:
http://kepfeltoltes.hu/080525/shot100_101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Új hozzászólás Aktív témák

- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Call of Duty: Black Ops 7
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One mobilszolgáltatások
- Filmgyűjtés
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/.