- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Szeretem bizony!
Ááááh!5/5 verseny bugos. Tougen hirtelen reagált a kormány, azt sem tudtam mi van, megvettem a kettes felfüggesztést, erre orrnehéz lett a kocsi.
Kormány bug kétszer is volt, egyszer véletlenszerűen mászott el a kormány, másik versenynél nem volt a hapinak keze
,csak a kormány forgott, de baromi lassan.
Következő patchben remélem nem csak új bugokat hoznak, hanem a régiekre is ráhasalnak és eltüntetik a francba őket. Bosszantóak. Jó pofa még az is, hogy egyes GS-ek írják hogy WTF, ők ilyenről még az életben nem hallottak...[HUN]-Kisa: 188mph. Tényleg jó autó lenne, de könyörgöm ne legyen már minden egyes versenyél eltérő az irányítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest