Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
A TA sajna ilyen tészta. Elég sok gyökérke külföldi van, aki nagyon el tudja rontani a jó kis versenyeket, de szerencsére ez mostanában már ritkábban fordul elő (lehet többét kéne játszanom
).
Lényeg, hogy ne idegesítsd fel ezen magad. Menj 30 körös versenyeket, itt egy penaltyt mindenképp le tudsz dolgozni (volt úgy már sokszor hogy 2 büntivel vígan beértem a 3. 2. helyekre
jah és ha full utolsó vagy akkor is menj végig, mert bármikor történhet bárkivel bármi és egyébként is még jó pénzt is lehet kaszálni) lol még rimmel is, hiába este van már... 
-
erdol
senior tag
válasz
Viszlát
üzenetére
Szerencsére vannak jó versenyek is,bár sok az idióta.Néha előfordul draft közben hogy kifordítanak vagy te fordítod ki az előtted levőt ha túl közel kerültök egymáshoz.Persze vannak szándékos esetek is.Azért szerintem nem vagy öreg hozzá,majd hozzá fiatalodsz én sem vagyok már mai gyerek.

Szerintem a lagg nem szűnt meg ma is láttam már tokió underlandon hogy hirtelen nagyot ugrott előre az előttem levő nem nitróval.TA-ban meg eltűnt az előttem levő egy pillanatra mikor ütköztek azután meg nekimentem.Sajna video nincs.
Új hozzászólás Aktív témák

- iOS alkalmazások
- OLED monitor topic
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
jah és ha full utolsó vagy akkor is menj végig, mert bármikor történhet bárkivel bármi és egyébként is még jó pénzt is lehet kaszálni) lol még rimmel is, hiába este van már...