Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

erdol senior tag Már párszor én is elhatároztam a szüneteltetést de akkor jól jön a másik versenyzés.Pár nap és újra TA-zok mert mégiscsak az tetszik a legjobban.A pro carral egyébként nekem nem sok szerencsém volt ott is vonzottam a noobokat nem is használom.Az intimidatort meg meg sem vettem.Várok hogy mennyibe lesz az új kocsinak a full tuningja és ha marad rp esetleg akkor megveszem.Nem ír róla senki hogy milyen senkinek sincsen még olyan? 
- 

PepeDon tag Hát te voltál. Ismerős volt a neved, de ilyen névvel f_vik nem ugrasz be rögtön elsőre, hogy magyar vagy. Egyébként az a csóka engem is meglökött, mert még az előtte lévő kanyarban majdnem kipörgettem, mert korán húzta rám a kormányt. Már mikor közeledett felém láttam, hogy gond lesz. Először a palánkra akart szorítani, majd mikor visszatért még kilökött 2 embert, az egyik te voltál. Sajnálom, de szerintem se hagyd abba. Egy-két nap és már nem is fogsz rá emlékezni. 
 Hétvégén, ha elég magas lesz a bónusz, aktiválom az összes duplázót (kivéve az xp, mert abból per-pill nem tudok tovább fejlődni) és ráhajtok az 1milcsire. Most van ~830e rp, remélem összejön, meg megjön(nek) a jövőhétre az új autó(k) is.
- 

Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest