Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa
üzenetére
Hello!
Hol lehet panaszkodni??tegnap 14 en indultunk a TA-n és egy magyar faszi 4 szer kilölött 1-ső voltam igy 9-ik lettem és látszott hogy direkt lögdösött.Mondtam neki,hogy ha lehet másnak a játékát ne bassza el!!!Bocsánat a csunyabeszdért!!!
Játszottunk még 1-db 30 köröset ott is lögdödött!
Irtam neki hogy küldöm a replay-t rögtön abba hagyta!!De olyan pöcs volt meg elkezdett anyázni! asszem C betüvel kezdődött a neve és vagy 12 betübölk ált a neve kb azt tudom hogy hosszu volt a neve,és miatta elveszitettem 2 meccset pedig mind a 2-nél 1 -ső voltam!!
Bocsi a rossz fogalmazásért remélem értitek mit akarok!!!
Én ugy kezdtem ezt a játékot,hogy nem lögdösődök!Remélem tudtok mondani valamit!!
Üdv: Kisa
Új hozzászólás Aktív témák

- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Játszottunk még 1-db 30 köröset ott is lögdödött!