Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Erősen fogalmaztam, de a tapasztalataimat továbbra is fennt tartom. Beleolvasgattam a Stig által linkelt fórumba. Az első között lévő legszebb post egy GS-é, mi szerint mi történt az irányítással? Nem vettem észre semmit.
Itt egyből jön az, hogy a mire valók a GS-ek? This teszi a dolgát, ellenben a többiek munkájából nem sokat látni. Jópofiznak a többi játékossal és kész. Számtalanszor láttam, hogy az userek kérdéseire nem tudtak mit nyögni, és a másik user segített neki. Technikai problémával zaklatom az egyiket, és elintéz annyival, hogy nálam nem ok valami.
Se füle, se farka hozzáállás. Állítólag nemsokára jön a gyógyír és jön a naturalisztikus állapot, na ha az bekövetkezett, visszavonok mindent.
Egyébként az ilyen kiadott patcheket nem tesztelik előtte? Elég nagy kaliberű bug ez, ahhoz hogy ne tűnjön fel.
A fejlesztőkkel semmi bajom, öregbítik a hazai fejlesztők hírnevét, teszik a dolgukat, a GS hálózat harmat gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák

- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Mercedes topic
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Itt egyből jön az, hogy a mire valók a GS-ek? This teszi a dolgát, ellenben a többiek munkájából nem sokat látni. Jópofiznak a többi játékossal és kész. Számtalanszor láttam, hogy az userek kérdéseire nem tudtak mit nyögni, és a másik user segített neki. Technikai problémával zaklatom az egyiket, és elintéz annyival, hogy nálam nem ok valami.
Se füle, se farka hozzáállás. Állítólag nemsokára jön a gyógyír és jön a naturalisztikus állapot, na ha az bekövetkezett, visszavonok mindent.