Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Így van jó lenne már egy jó kis PH-s TA.
MaciG
Ilyen autó eladásos dolog a playerek között létezik az NFS Motorcity Onlineban, már ide is betennék...corvette
Természetesen bármikor vehetsz bármennyit, de én azt javaslom mindig csak akkor vegyél egyet ha kell, így marad pénzed... -
PepeDon
tag
Nem lehet kocsit eladni. (bár sokan ácsingóznak(várnak) rá szerintem olyan sose lesz a játékba) Ha beleraknák mindenki el akarná adni a nem kedvelt kocsiját. Olyan lenne mint egy nagy piac
.Össznépi TA-val az szokott lenni, hogyha összejön a 20 ember, akkor 5-nek már tuti nem bírja el a netje és 1: laggol mint állat, 2: neked azt jelzi ki a gép, hogy valahol parkol. Általában ezzel a valahol parkollal van a gond, ugyanis van aki a pálya olyan részén áll, ahol a forgalmat zavarja. Persze az 'álló' ember a saját monitorán meg a többieket látja állni. Ebből szokott lenni a végén nagy csodálkozás, hogy pl.'én most hogy lettem 4., mikor végig vezettem'.
Persze össze lehet szedni az embereket, meg néha van egy-egy ph szoba. Általában a szoba név a ph különböző alakjai (ph, (ph), [ph],...) a jelszó pediglen prohardver.
Ilyen paraméterkkel bárki csinálhat szobát és aki ide jár (és olvassa a fórumot), az be tud lépni. Ha valaki más szoba nevet csinál más kóddal (és szeretné, hogy többen csatlakozzanak) ide írja be a szoba nevét és kódját. Persze célszerű vagy a bejáratott ph-t alkalmazni, vagy 1-2 órával előtte beírni, hogy tudjanak is róla
.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.