Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
[HUN]Mark
üzenetére
én csak ide kürtöltem be ezt a fórumba...nem adtam ki innen, de nem hiszem, hogy én "váltom meg" a játékot...ha meg ennyire hallgatnak rám, akkor lenne jópár ötletem a játék fejlesztésére...---MÁS: szerintem ez taktikai húzás volt az AG részéről, hogy nem kellett nekik patch, bár lett volna több is, valószínű arra játszottak, hogy inaktívak lesznek sokan(be is jött) és törlődik a profiluk, accountjuk, tehát kezdhetik elölről és bevételi források keletkeznek ezáltal...DE: ott hülyéskedték el AG-nál, hogy a pókeres alkalmazáson korlát nélkül lehet(-ett) AP-t nyerni...hát persze hogy nem veszi senki az APjüket, ha ingyé is van...hatalmas öngóóól...most meg kapálóznak, nem tett jót az ip-ban, de ha a területi lefedettségét nézzük az AG-nek, azért nem pici területről van szó: Kanada, USa, Magyaro....ember lenne, (lesz is) csak egy jó patch kell, amit egy bugmentes Kitty el is hozhat nekünk...szóval Bétára fel! Ha nincs senki, akkor tesztelem a missiont és egyebeket, esetleg megkérek valakit jöjjön már be segíteni... Na mostmár kicsit hosszú lettem, de talán nem minden égbekiáltó hülyeség, amit írtam, ha igen, akkor bocsánatot kérek

Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot, majd kikötött az Intelnél
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest