Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
wazup86
üzenetére
Igen, a büntetőrendszer TA-ban elég nehezen kivitelezhető. Balszerencsés körülményből millió példa akadt, nem láttam a tiedet, de el tudom képzelni, ő csak neked ment, kapott 1 piros zászlót, te viszont visszapattantál a falról és azt figyeli te hányszor koccantál neki, ha megvolt a 3 piros akkor büntetés. Én is jártam korábban így nem egyszer, tömegkarambolnál szinte elkerülhetetlen ha belül vagy: belém rongyolnak hátulról, én meglököm az előttem lévőt és én kaptam büntetés és még füvet is nyírtam. Sajnos ezt a problémát nemigazán lehet normálisan megoldani
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest