Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hugoagagyilo

tag

válasz Blade.T #25700 üzenetére

Viszont van igy aki a Level R el járt igy.Valószinű nem járt erre a fórumra és ő a német verzióra talált rá és ott költött némi pénz magot és időt,neki semmi érdekképviselete nem volt és benyelte a békát.

Már irtam egy párszor a két verzió nem egyforma,még a nevük sem ugyanaz pláne a tartalom különbözik.Ahhoz hogy igy régiokra korlátozzanak bennünket azonos tartalmat azonos játékot kellene kapnunk ugy hogy minden megszerzett játékban lévő értékünk átvihető legyen a ránk vonatkozó régióba.Valószinünek tartom a németek is azért nyitottak most az a tiltáson hogy megnézzzék mennyi plussz emberjön fel hozzájuk egy adott idő alatt s gondolom figyelik az amcsiknál mennyien játszanak ekkor.Nagyon ugy néz ki hogy a tartalom miatt jóval többen felmentek most a LevelR-re.Nem csak mi magyarok hanem az amcsik is!Ha nem ujjitanak a Pt-ben a régijátékosokon már nincs mit fogniuk ,hiszen mindenük megvan nem költenek AP-t.Az ujjakat probálják megfogni majd,lásd béta telis tele "üveggyöngyökkel" /fényhid,tülök,ventillátor,stb/

/meg ha már bele tartozunk ebbe a nagy "unijoba" :D szerintem nem teljesen etikus kizárni szolgáltatásból a saját tagállam bármely tagját bár ehhez nem értek hiába is várom egy ideje hogy "megreggelizzem a keritést"/

Ugy hogy szerintem az IP korlátozást töröljék el teljesen és mindenki játszon ott ahol akar!

• bakosgabor57

őstag

válasz Blade.T #25700 üzenetére

Valószínű nem vagy egyedül, de korántsem biztos, hogy a mostani aktív játékosok többsége is így van vele...
    MINDENKINEK
    A nagy büdös helyzet az, hogy meg kéne szavazni. Aki nem játszott még a Level R-el, az most megteheti trükközés nélkül(már csak az összehasonlítás végett). Úgy gondolom majd minden magyar aktív játékos olvassa a PH-t.
    Csinálni kellene egy mindenki számára elérhető táblázatot, ahová beírhatja a saját szavazatát:

Project Torque vagy Level R

Lenne rá mondjuk két hét, hogy mindenki eldönthesse, azután LACA(quadroracer) szíves felkérésünkkel továbbíthatná az eredményt az illetékesek felé.
    Egy szavazat a Level R-re. :R

Új hozzászólás Aktív témák