- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
Attka85 #24115 üzenetére
Itt vagyok, élek és virulok.
Akkoriban ultimátumot kaptam, hogy vagy nevet váltok vagy permanent bant kapok. Akkor lettem GirlHunter, de valami akkor meg is szakadt bennem a játékkal kapcsolatban. Nem megy már annyira mint régen, mondjuk nagyon keveset is játszom már. Ide Jack Shephard néven írogattam mindig is, a 2. accountomat is így hívják a játékban, de azzal maximum magam ellen megyek már csak.
Igen így az 'attka' nick nekem is rémlik, valóban jókat mentünk akkoriban, örülök hogy itt vagy azóta is.
A facebookos event valóban 01.00-05.00között lesz, nincs korán nekünk európaiaknak sajna.. de egy 200AP-s screenshotot megér.
Örülök, hogy a videóm sokaknak elnyerte a tetszését, akkoriban nagyon sok melóm volt vele és nagyon jól is sikerült szerencsére. Mondjuk ehhez kellett Crea és Paja is, nélkülük nem lett volna ilyen jó. -
bix-
tag
válasz
Attka85 #24115 üzenetére
Csak ennél a játéknál indul újra, vagy máskor is? Mert ez akár tápegység probléma is lehet... Füstölt már el nálam pár táp, mindegyik így indult, hogy néha-néha újraindította a gépet. Ha púposodni kezd a kondenzátor benne, akkor azonnali csere. (én akkoriban nem gondoltam erre, utána vagy 1 órán keresztül szellőztettem a szobát)
De lehet akár hűtés probléma is (cpu/vga).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) i9-13900HX / RTX 4060 / 16GB / 1TB / 16 165Hz Garancia 2027.09
- HP ELITEBOOK 845 G8 - AMD Ryzen 5400U/16GB/256SSD//VEGA/14.0" FHD Bang&Olufsen hang laptop
- Longines Hydroconquest L37824766 szürke, férfi 43mm eladó
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest