- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
..."Nem akarózik megvenni azt a festést, nem tetszik. Az illesztések rosszak rajta a különböző karosszéria-elemeknél..."
Nem is kötelező, nem kapok én azután részesedést
Mivel az aeria némit javított (az illesztéseket elsötétítette) rajta, egészen jó lett....nem is ezzel volt a gondom, hanem az ajándékokat hiányoltam(om).
Egyébként pedig ha már illesztésekről beszélünk: egy kiterített vázra( sablonra ) kellett ráhúzni akármilyen kitalált témát. Namármost a SÍKBAN stimmelő téma, a TÉRBEN 2v. 3 helyen nem illeszkedett. Egy sima egyszínű SÍK sablonon-néhol krixkraxal, természetes, hogy TÉRBEN is fognak stimmelni az élek. (lásd a legtöbb egyszínű témát). Nem ez a kihívás...Csak hát a sok okosabbnál-okosabb beszólás és jelzések elvették a kedvem a térbeli illesztésektől. (Mindegy, mint mondottam Invictus megoldottaEz volt a kötekedők (főleg addy, arfc, stb) kifogása, illetve hogy milyen már egy japán autóra amerikai zászlós téma. Nos ilyen. Poénnak szántam akkor, és sokaknak bejött. Ha ti nem szavaztok rám, akkor is 3-4 helyen zárok. De TI szavaztatok (köszönöm
), nyertem, és semmi...
Mindegy, azért megvettem az RX-7-et, és a matricámat, úgyhogy ha japán gépet láttok a PT-ben amerikai festéssel, az én vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest