Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JackShephard

tag

válasz Ndruu #19325 üzenetére

Ne aggódj Ndruu én is végigjártam ezt a folyamatot. Voltam már cheater és vagyok is a mai napig bizonyos klán tagjainál, meg persze folyamatos speedbugom van 5 hónapja. :C
    Röhögni kell az egészen, nem kell felvenni, bár néha nekem is nagyon fel tudják baxni az agyam. A minap is benéztem egy szobába, össze-vissza lökdöstek ilyen középfos szintű gyerekek (ráadásul bp-vel mentek), ami persze annyira nem jó, mivel a ratingból szeret levenni ilyenkor 6-ot, 9-et is akár. Na gondoltam akkor rakok én is bp-t, azt nézzük ki a jobb. Miután fél körrel megvertem őket, az egyik elkezdett lázadni, hogy a 3G-sek milyen jók, de én egy szar cheater vagyok. Anyád... Aztán vissza sem írtam neki, kiléptem onnan, szenvedjenek egymással az ilyen idióták. :)) Nem érdemes belépni "vote on" szobába, mert ez megy, lehetetlen kiszűrni ott az idiótákat. Csak saját szoba, ghost on, vote off. :DDD
    Crea, lehet túl kreatív vagy 1fastcrx-nek a kommunikációs szándékoddal, ő csak némán szeretett volna állni a füvön és napozni, te meg árnyékoltál neki. Ezért gurult arrébb. :P

• Creative997

őstag

Le kell szarni őket, biztos nem tudják elviselni h megverik őket vagy mert nem tudnak olyan trükköket mint te. Ez a legegyszerűbb, hogy cheater vagy. Ez a baj, h egyesek (még akkor is ha nincs rating) véresen komolyan veszik, nem élvezik, győzelmi lázban égnek mindig, szerintem. A 3G-nél is már kezd az lenni (mondjuk én még nem vettem észre), hogy már nem tisztelnek minket. Még be se lépünk a szobákba meglátják h 3Gs a gyerek és már dobják ki. Sokan "panaszkodnak" erre. "Jobbik" eset h belép egy sok fős szobába és majdhogynem mindenki kilép.
    A minap egyébként egy nagyon faja class 4es szobába léptem be, ghost off-al és nagyon jó versenyek voltak (párat leszámítva).

A tegnapi Inti verseny meg komoly volt. A mezőny közepéről indultam, előttem 1fastcrx. Persze a rajt után már húzna ki a fűre, de nem tud mert sokan veszik körbe. Én lassítok mögötte kicsit mert nem férek be sehova erre mögöttem valaki meglök, én bele a GM-be, 3 piros zászló után egy feketét kapok és persze penalty. Nagy nehezen összekaparom a kocsit, 18. hely, erről ennyit. Kijövök penaltyról, találkozom egy sráccal, nekilök a palánknak, megpörgök megint, belémjönnek újabb penalty, 2 kör alatt 2. Na itt feladtam, kiálltam a fűre 1fastcrx mellé. Dumálgatok vele (mondjuk főleg én dumáltam :D ), egyszer egy hosszú szünet után megkérdezem h itt van e még, erre odébbmegy 10 méterrel. Asszem ez egyértelmű üzenet volt, nem tudom mi baja lett velem.
    Egyébként meg Elég sok mindennel tartozik nekem ( a nagyon régieket már lexarom), ausi ligáról nem kaptam semmit, közben se kaptam meg néha a heti nyereményt, de azért már nem szólok, meg közel 3 hónapja TNA Quiz eventjéről se kaptam meg a nyereményemet. Persze PM-re baxik válaszolni. Tegnap is kérdeztem, baxott válaszolni. Mások is írtak neki, semmi. Csak azt nem értem minek csinál vagy engedélyeztet eventeket, ha utána nem adja meg a nyereményt? Az az érzésem h azt az NSX bodyt soha nem kapom meg.

• Amur

addikt

ilyesmin ne akadj ki! Van aki nem tud veszíteni! Általában a legfanatikusabbak ilyenek,ők már nem is a játékért játszanak,lehet már nem is élvezik,egyszerüen csak nyerni akarnak!
    Ha legyőződ őket akkor haragra gerjednek: hogy merted!! :D
    Fel se vedd mert akkor elveszik tőled a játék örömét!
    Én is szeretek nyerni,de ha valaki jobb nálam és legyőzz,az nem szégyen! Sőt:
    tanulok tőle valamit,ez tutti,mert mindig figyelek!

• Mariann294

őstag

Ez velem is igy szokott lenni...
    Nem kell vele foglalkozni.Lúzerek,nem tudnak vesziteni. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés