- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Ne aggódj Ndruu én is végigjártam ezt a folyamatot. Voltam már cheater és vagyok is a mai napig bizonyos klán tagjainál, meg persze folyamatos speedbugom van 5 hónapja.
Röhögni kell az egészen, nem kell felvenni, bár néha nekem is nagyon fel tudják baxni az agyam. A minap is benéztem egy szobába, össze-vissza lökdöstek ilyen középfos szintű gyerekek (ráadásul bp-vel mentek), ami persze annyira nem jó, mivel a ratingból szeret levenni ilyenkor 6-ot, 9-et is akár. Na gondoltam akkor rakok én is bp-t, azt nézzük ki a jobb. Miután fél körrel megvertem őket, az egyik elkezdett lázadni, hogy a 3G-sek milyen jók, de én egy szar cheater vagyok. Anyád... Aztán vissza sem írtam neki, kiléptem onnan, szenvedjenek egymással az ilyen idióták.Nem érdemes belépni "vote on" szobába, mert ez megy, lehetetlen kiszűrni ott az idiótákat. Csak saját szoba, ghost on, vote off.
Crea, lehet túl kreatív vagy 1fastcrx-nek a kommunikációs szándékoddal, ő csak némán szeretett volna állni a füvön és napozni, te meg árnyékoltál neki. Ezért gurult arrébb. -
Creative997
őstag
Le kell szarni őket, biztos nem tudják elviselni h megverik őket vagy mert nem tudnak olyan trükköket mint te. Ez a legegyszerűbb, hogy cheater vagy. Ez a baj, h egyesek (még akkor is ha nincs rating) véresen komolyan veszik, nem élvezik, győzelmi lázban égnek mindig, szerintem. A 3G-nél is már kezd az lenni (mondjuk én még nem vettem észre), hogy már nem tisztelnek minket. Még be se lépünk a szobákba meglátják h 3Gs a gyerek és már dobják ki. Sokan "panaszkodnak" erre. "Jobbik" eset h belép egy sok fős szobába és majdhogynem mindenki kilép.
A minap egyébként egy nagyon faja class 4es szobába léptem be, ghost off-al és nagyon jó versenyek voltak (párat leszámítva).A tegnapi Inti verseny meg komoly volt. A mezőny közepéről indultam, előttem 1fastcrx. Persze a rajt után már húzna ki a fűre, de nem tud mert sokan veszik körbe. Én lassítok mögötte kicsit mert nem férek be sehova erre mögöttem valaki meglök, én bele a GM-be, 3 piros zászló után egy feketét kapok és persze penalty. Nagy nehezen összekaparom a kocsit, 18. hely, erről ennyit. Kijövök penaltyról, találkozom egy sráccal, nekilök a palánknak, megpörgök megint, belémjönnek újabb penalty, 2 kör alatt 2. Na itt feladtam, kiálltam a fűre 1fastcrx mellé. Dumálgatok vele (mondjuk főleg én dumáltam
), egyszer egy hosszú szünet után megkérdezem h itt van e még, erre odébbmegy 10 méterrel. Asszem ez egyértelmű üzenet volt, nem tudom mi baja lett velem.
Egyébként meg Elég sok mindennel tartozik nekem ( a nagyon régieket már lexarom), ausi ligáról nem kaptam semmit, közben se kaptam meg néha a heti nyereményt, de azért már nem szólok, meg közel 3 hónapja TNA Quiz eventjéről se kaptam meg a nyereményemet. Persze PM-re baxik válaszolni. Tegnap is kérdeztem, baxott válaszolni. Mások is írtak neki, semmi. Csak azt nem értem minek csinál vagy engedélyeztet eventeket, ha utána nem adja meg a nyereményt? Az az érzésem h azt az NSX bodyt soha nem kapom meg. -
Amur
addikt
ilyesmin ne akadj ki! Van aki nem tud veszíteni! Általában a legfanatikusabbak ilyenek,ők már nem is a játékért játszanak,lehet már nem is élvezik,egyszerüen csak nyerni akarnak!
Ha legyőződ őket akkor haragra gerjednek: hogy merted!!
Fel se vedd mert akkor elveszik tőled a játék örömét!
Én is szeretek nyerni,de ha valaki jobb nálam és legyőzz,az nem szégyen! Sőt:
tanulok tőle valamit,ez tutti,mert mindig figyelek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest