Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
meszicrx
üzenetére
Belépek egyik nap.És tudjátok a főmenüben mutatja mint unlock-olhatsz ha eléred a következő szinteket.Mondom mi az a Chevrolet jel?Ez eddig nem vót itt!Bemegyek a shopba...fullosra föltuningolom a Chevroletet és mit ir ki mindehhez hányas szint kell hogy fullos legyen?46!!!!!!!!!!!!!!!
Bazz ennyi xp-m max 1 év mulva lesz!!Jézusom...nem normálisak és igy fogják még jobban elb@xni a játékot....hát ez a legjobb szó:UNDORITÓ!!!!
-
dokar
addikt
válasz
meszicrx
üzenetére
én is 31 és fél körül vagyok, de kb másfél éve játszom, ennyi idő alatt szedtem ezt össze. sztem az már rég nem az autózásról szól, hogy ha valaki explorerben bogyókat szed fel, gyűjtöget. csináljon ilyet az ősember.
eddig se játszottam sim vs-ben, de ilyen aeria húzás után még a közelébe se megyek. de sebaj tóbiás, még idén jön az NFS World Online, ami (állítólag) kegyetlenül el fogja verni a PT-t.

Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gitáros topic
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fűnyíró topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest