Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Első tanács: Maradj a pályán

Driftmód...ehh fel van vaxolva... még a sár is!
Én simulation VSben driftelek, jobban fizet, meg nehzebb is, bár neked lehet, hogy ez kell, itt nem csúsznak olyan hülyén az autók.
Youtube-on keress rá: Drift bible - sokmindent elárul
Az Inital Dt hosszú lenne végignézni, pedig onnan is rengeteget tanultam.Én is billentyűzök,
steering, meg akármilyen help ami még van 0 százalék. A steeringhelp ellenkormányozni segít(legalábbis régen azt csinálta, és jól elqrt mindent, nem bírtam vele menni, 1 éve már ki van kapcsolva
)
A response, minél magasabb annál gyorsabban tekeri az ipse a kormányt, én magassal játszok.
Range nekem 235 általában, néha kisebb, 180 körül, TA új Livenport pályára 300. Valószínű mindenki más nagyobbal játszik, főleg a kormányosok, nekik a nagyobb a logikus, mert ők a teljes skálát ki tudják jól használni. Billentyűvel vagy 0, vagy amit beállítottál, közte meg a response time mértékében szalad a vég felé. Szerintem CTFhez az enyéimnél nagyobb range kell a manőverekhez.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az Inital Dt hosszú lenne végignézni, pedig onnan is rengeteget tanultam.