Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Persze, írtam is, hogy ha van igény rá és ki lesz használva, vedd meg, nyílván neked kell tudnod mennyit szánsz rá. És végtére is, ezt legalább rendesen meg tudod indokolni, mert monitortémában a tetszik\nem tetszik elég izé

Utána kell járni melyik miért lenne jó, vannak megfelelő arcok a témában, biztos segítenek jót választani. Megéri a szemedet nem valami szutyok bevilágítós kevésbé színhelyes panellal szerelt képre szegezni..
Ami a memókezelést illeti, tudom én is mit bírna elvileg, de nem úgy tűnik mintha el lenne árasztva a piac 4GBos modulokkal, ezért írtam amit
Látens igények vannak nyílván, de vannak olyan dolgok, amikre tuti nincs szükség sem most, sem a közeljövőben, ilyen a multiGPU és a DDR3 is a jelenlegi procik mellett. Ráérnek még ezek, DDR3 mondjuk az i7 széria megfizethetővé válásáig, multiGPU meg a majdnani Master\slave elvű Atikig. Addig talán drivert/játékot is megtanulnak írni több szálra kedvenc programozóink/fejlesztőink ;)Legyen olyan a végeredményt mint amire vársz, az a lényeg

-
erdol
senior tag
Nekem most sikerült beszereznem egy ligitech driving force pro-t.Nem bántam meg de comboban nehezebb lett a dolog mert nem csak az úton kell ugye menni és bizony fickándozik a kezemben a terepen.Ha lett volna keret akkor én is G25-öt vettem volna de ez is tökéletes és tartós is lesz remélem./Elég nehéz úgy tűnik kevés benne a műanyag/
Szerintem ne add alább ha megteheted.
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi