Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz Ricco_hun #14723 üzenetére

Achtung, hosszú! Már megint a magamát mondom :))

Az AP tényleg nem olcsó, DE most szarban vagyunk, az ország pénzügyileg! Most 200 HUFot kérnek el 1 USDért! Mikor még én vettem APt szintén hasonló akcio keretében, akkor 130 körül szállt a dolcsi, lehet nem pont annyi de lényegesen erősebb volt a forint! Tehát nem 10 magyar ropogóst tettem be a játékbba hanem lényegesen kevesebbet!
    Lehetne olcsóbb is az AP, de a többi LevelRben, legalábbis a németben biztos hogy azonos, talán 1 kicsit magasabbak is a fizetős pénzzel vásárolható autók árai, arról nem is beszélve, hogy ott a race bonusért, explorer hackpackekért, no rollover....és még sok más nálunk RPs tárgyért erősen GPt kell pengetni!

A PT meg nem feltétlen arról szól, hogy én legyek a leggyorsabb, benne legyek a top3ban az összes pályán. Persze erről is. Már én is régóta szeretnék bizonyítani, hogy legalább a top 15ben legyek (Ez lehet összejön, nyertem acc bulát ma hajnalban, már csak egy jobb vas és kormány hiányzik :)). De mostanság, meg eddig is leginkább a szórakozásra fordítottam a hangsúlyt a játékban.
    ad1,Pár napja SimDriftet nyomok. Ami amellett hogy iszonyat jól néz ki és élvezetes kilincssel előre csapatni, NAGYON jól fizet.
    ad2, Láttatok tőlem olyan eventet ahol hú bazzeg most kiköpöm a tüdőmet mert nyerni akarok? Csak a ligákra emlékszek meg egy minden classnak szervezett változatos event jut eszembe. A TÖBBI mind poén, vicces event volt(nem kevés) és lesz(még több) is túlnyomó részt :)

A Szubtörpöt meg azért kellett kinyitni mert baj volt a Fobóval, aztán így maradt(jo ez így). Meg ha ezután is baj lesz akkor nem kell a mérnököre várni, hogy javítsanak, hanem egyszerűen átmegyünk és várjuk a csodát :D

Az aktív PT játékosok száma, SZERINTEM azért ilyen alacsony a többi MMOéhoz képest, mert az MMOk többségéhez nem kell tudás, gondolok itt az RPG-kre. Kattingatsz, a hősöd fejlődik, szerzel tárgyakat.... De itt?! Komolyan oda kell tenni magad ha akarsz valamit nem csak alap autóval tötymörögni. És aki béna az nem fog játszani. Sajnos van pár kivétel :D Akivel ha összetalálkozol, akkor eléggé felmegy az emberben a pumpa. De olyan is van aki tud vezetni, tehát van értelme játszania ezzel, de iszonyat bunkóóóó. Az egy dolog hogy tud vezetni, na de olvasni mindenkinek kéne tudni! Legalább a szemét nyitva tartani!
    Más (leginkább)online autós játékok népessége mekkora? NFSel offline módban sokan játszanak, mert az könnyű. Drift City-t kipróbáltam, az egy vicc. Azon kívül hogy "autó"val mész aszfalton és színes meg te "irányítod" nem sok köze van a PThez. Valaki tud más MMORG(kifejezetten olnine autóversenyzős játék)-ról? Én csak PTről tudok(tudom googli, de ha eddig nem jutott el hozzám, akkor nem az én készülékemben van a hiba :D), de ha valaki ennél jobbat csinált és üzemeltet,menedzsel akkor le a kalappal.

Camper, 3000 az jó ha ennyit ír játék közben jobb v bal oldalt. Erre jön rá a mass bonus ami a játékosok számától függ. Ha csak 2en mentek akkor ne csodálkozz, mert akkor nincs mide bonuszt adni. Explorert 8an játszátok, akkor plusz 200%ot kapsz a pontodra, tehát a háromszorozódik. Explorerezni is, mint minden más módot minél többen kell, annál izgalmasabb, élvezetesebb és jövedelmezőbb :) Persze csak akkor ha a köcsögök kívül maradnak. Sok sikert.

• SSP33DY

aktív tag

válasz Ricco_hun #14723 üzenetére

Végül is... igazad van... :R DE ez a személyes érzésed..ugye? ;)
    DE nekünk "nagy a cerkánk" :P , telik AP-re (akármennyire is mgbántam/tuk)
    Tagadhatatlan, hogy ennyit még nem adtak, amióta játszom ezzel az ismeretlen játékocskkával..Teljes mértékben igaz, h. nem egy giga ismert játék, az aeria mocskos malac, és drágán adja a játékpénzt, és igen nagy hiba, hogy van több verzió, és több szerver.. sorolhatnám... :(((
    DE itt vagyun mi, fanatikusok, elszórakoztatjuk egymást, szórjuk a lóvét, és kész.. :C majd "felnövünk" vagy (Lacámmal) nyugdíjba megyünk :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés