- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #14723 üzenetére
Achtung, hosszú! Már megint a magamát mondom
Az AP tényleg nem olcsó, DE most szarban vagyunk, az ország pénzügyileg! Most 200 HUFot kérnek el 1 USDért! Mikor még én vettem APt szintén hasonló akcio keretében, akkor 130 körül szállt a dolcsi, lehet nem pont annyi de lényegesen erősebb volt a forint! Tehát nem 10 magyar ropogóst tettem be a játékbba hanem lényegesen kevesebbet!
Lehetne olcsóbb is az AP, de a többi LevelRben, legalábbis a németben biztos hogy azonos, talán 1 kicsit magasabbak is a fizetős pénzzel vásárolható autók árai, arról nem is beszélve, hogy ott a race bonusért, explorer hackpackekért, no rollover....és még sok más nálunk RPs tárgyért erősen GPt kell pengetni!A PT meg nem feltétlen arról szól, hogy én legyek a leggyorsabb, benne legyek a top3ban az összes pályán. Persze erről is. Már én is régóta szeretnék bizonyítani, hogy legalább a top 15ben legyek (Ez lehet összejön, nyertem acc bulát ma hajnalban, már csak egy jobb vas és kormány hiányzik
. De mostanság, meg eddig is leginkább a szórakozásra fordítottam a hangsúlyt a játékban.
ad1,Pár napja SimDriftet nyomok. Ami amellett hogy iszonyat jól néz ki és élvezetes kilincssel előre csapatni, NAGYON jól fizet.
ad2, Láttatok tőlem olyan eventet ahol hú bazzeg most kiköpöm a tüdőmet mert nyerni akarok? Csak a ligákra emlékszek meg egy minden classnak szervezett változatos event jut eszembe. A TÖBBI mind poén, vicces event volt(nem kevés) és lesz(még több) is túlnyomó résztA Szubtörpöt meg azért kellett kinyitni mert baj volt a Fobóval, aztán így maradt(jo ez így). Meg ha ezután is baj lesz akkor nem kell a mérnököre várni, hogy javítsanak, hanem egyszerűen átmegyünk és várjuk a csodát
Az aktív PT játékosok száma, SZERINTEM azért ilyen alacsony a többi MMOéhoz képest, mert az MMOk többségéhez nem kell tudás, gondolok itt az RPG-kre. Kattingatsz, a hősöd fejlődik, szerzel tárgyakat.... De itt?! Komolyan oda kell tenni magad ha akarsz valamit nem csak alap autóval tötymörögni. És aki béna az nem fog játszani. Sajnos van pár kivétel
Akivel ha összetalálkozol, akkor eléggé felmegy az emberben a pumpa. De olyan is van aki tud vezetni, tehát van értelme játszania ezzel, de iszonyat bunkóóóó. Az egy dolog hogy tud vezetni, na de olvasni mindenkinek kéne tudni! Legalább a szemét nyitva tartani!
Más (leginkább)online autós játékok népessége mekkora? NFSel offline módban sokan játszanak, mert az könnyű. Drift City-t kipróbáltam, az egy vicc. Azon kívül hogy "autó"val mész aszfalton és színes meg te "irányítod" nem sok köze van a PThez. Valaki tud más MMORG(kifejezetten olnine autóversenyzős játék)-ról? Én csak PTről tudok(tudom googli, de ha eddig nem jutott el hozzám, akkor nem az én készülékemben van a hiba), de ha valaki ennél jobbat csinált és üzemeltet,menedzsel akkor le a kalappal.
Camper, 3000 az jó ha ennyit ír játék közben jobb v bal oldalt. Erre jön rá a mass bonus ami a játékosok számától függ. Ha csak 2en mentek akkor ne csodálkozz, mert akkor nincs mide bonuszt adni. Explorert 8an játszátok, akkor plusz 200%ot kapsz a pontodra, tehát a háromszorozódik. Explorerezni is, mint minden más módot minél többen kell, annál izgalmasabb, élvezetesebb és jövedelmezőbb
Persze csak akkor ha a köcsögök kívül maradnak. Sok sikert.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Ricco_hun #14723 üzenetére
Végül is... igazad van...
DE ez a személyes érzésed..ugye?
DE nekünk "nagy a cerkánk", telik AP-re (akármennyire is mgbántam/tuk)
Tagadhatatlan, hogy ennyit még nem adtak, amióta játszom ezzel az ismeretlen játékocskkával..Teljes mértékben igaz, h. nem egy giga ismert játék, az aeria mocskos malac, és drágán adja a játékpénzt, és igen nagy hiba, hogy van több verzió, és több szerver.. sorolhatnám...
DE itt vagyun mi, fanatikusok, elszórakoztatjuk egymást, szórjuk a lóvét, és kész..majd "felnövünk" vagy (Lacámmal) nyugdíjba megyünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest