- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
A kevés szavazattal rendelkező filmek külön színnel vannak jelölve
Így a lista hátsóbb részében jobban láthatóvá válik melyik film tényleg gyenge szavazatokkal rendelkező és melyik csak kevéssel.Továbbá most már megfelelő kritikával / dicsérettel lehet a filmek értékét csökkenteni / növelni.
-
deniro2
senior tag
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
Szavazni kellene, ha nem tetszik a lista, nem nyavajogni... A 66-ból kb. 40 ember mégcsak nem is adott le szavazatot... Többször felhoztam az Ed Wood-ot, egyedül én pontoztam, 20 pontot adtam rá, így a 224. 10,15 ponttal, most sírjam el magam? Ugyanmár...
Egyébként a Good Will Hunting jobb film, mint a Shindler Listája szerintem... Most mi lesz?Amúgy pedig, mi listát csináltunk, végigszenvedtük a 680-as excel fájl pontozását, PázsitZ baromi sokat dolgozott az oldallal, én részemről igyekszem minden újonnan felkerülő filmet értékelni, ehhez képest te besértődtél az elején, kiszálltál, beregisztráltál, nem pontoztál, nyavajogsz, besértődsz, kiszállsz... Érdekes hozzáállás.
-
Viszlát
addikt
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
Előre is elnézést a kicsit nyers válaszért, de meglehetősen gyerekesnek találom ezt a hozzáállást. Hogy miért?
Ez NEM a te listád. Nem is az enyém. Minden idők legjobb vígjátéka? Szerinted. Szerintem nem, de valószínűleg más szerint sem. Az általad leadott legjobb filmek listáján is tutira vannak olyan filmek, amik láttán mások a fejüket fognák, hogy úristen mi ez. Persze, megteheted, hogy legyintesz az egészre, ahogy egyszer már megtetted a pontozásnál. Megnéztem, összesen 18 filmre szavaztál, tehát még arra sem vetted a fáradságot, hogy az általad javasolt filmeket értékeld. Ne haragudj, de ezek tudatában kissé nevetségesnek találom, hogy előadod itt a nagy filmgurut aki kiakad a listán és elhúz.
Én azt mondom, gondold át kicsit ezt az egészet. Vagy üljünk le egy pohár bor mellé és beszéljük meg.
-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
1. még kevesen látták és/vagy kevesen szavaztak az említett filmekre, ez csak idő kérdése
2. türelem
3. ha meg a szar/abb filmek előrébb kerülnek akkor az annyit jelent, hogy a ph!-án többségben vannak a fiatalok, akiknek más az értékrendszerük és a buta, egyszerű filmeket szeretik. kell csinálni egy >25 vagy egy >30as listát!?! -
PazsitZ
addikt
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
Ezen filmek asszem szinte mindegyike (nem néztem át pontosan mindet) csak azért van hátrébb, mert kevés szavazatot kaptak(ilyen szinten a 2xx-edik hely bizony elég jó, mert 66ból 10 szavazatot kapott eddig, Fargo 66ból 6-ot).
Igyekszem, de nem tudom mit tudnék még reformálni a számításon, hogy minden szempontból megfelelő legyen...btw.: Akinek van jó ötlete javaslata, mint eddig is, szívesen meghallgatom.
-
válasz
Tibiajax #428 üzenetére
"Ahogy elnézegetem, jelen pillanatban az Oldboy, Casablanca, Shining, Szakasz vagy a Fargo kiváló, kétszáz+ -os helyeken áll, míg olyan kiváló alkotások előzik meg őket, mint pl: Fegyvernepper, Terminál, 22 évente sötétség, Hóbortos hétvége, Csillagközi invázió, Kardhal, Végsõ állomás, és més jópár kiváló alkotás.."
Ennek nagyon egyszerű oka van, a Fegyverneppert v a Terminált sokkal többen látták mint pl a Casablancát. Innentől nem is mérvadó a helyezés. (a hóbortos hétvége azért már kicsit durva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Dark Souls sorozat
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- Overwatch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest