Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cila1
aktív tag
válasz Dragbajnok #12238 üzenetére
Dragbajnok!Értem már a kamikaze akciót amit írtál.Tegnapi verseny 10.kör?
-
cila1
aktív tag
Mit sírsz. Ezt meg kell szokni.Nekem egyedűl a kormányom nem sérűlt a tegnapi futamon.A kasznim belülről nézve teljesen sárga volt.Nem volt egy épp alkatrész se a kocsin.Kaptam elöről,hátulról,jobról-balról.Amúgy a rendes futamon valahogy mindenki rendesebben viselkedik mert pontért megy a harc.Ha azon gondolkodsz,hogy befejezed én megértem úgy is magasra tetted a lécet Isten veled .A bukótérből visszatérő varsenyzőknek jobban kéne figyelni arra amikor visszajönnek mert pl én 3X miattuk mentem a kavicsosba mert bevágódott elém valaki.
-
proof88
addikt
én egyszer meglöktelek hátulról, asszem a 2. szektor lassú balosában, bocs de azt jól benéztem csak nem számoltam már hogy korán adok gázt
Frenkyvel nekem is volt egy afférom, ott már komolyabb volt a helyzet, még nem néztem vissza, nem tudom ki a hibás, így emlékezetből annyi van meg hogy ő jött be a pályára a bukótérből, sztem nem sikerült neki úgy ahogy akarta vagy passz ...
-
Kleroo
veterán
visszanéztem a futamot .
Speedgvel nagyon jó volt a csata. mindkettőnknek jól ment,és vigyáztunk egymásra.Dragbajnok! a te szemszögedből is végignéztem. Én nem láttam torpedózást. Egy csűnya affér volt, azt Frenky csinálta, de az bőven belefér gyakfutamba. Élesen nem hiszem hogy ilyen bevállalós.
De egyébként pont te előztél meg engem úgy hogy kiböktél a pályáról. És ettől pont annyira lettem zabos,hogy aztán bármi áron el akartam fordulni melletted a lasúú balosban. pechemre te nagyon szűken fordultál,így torpedóásba ment át
1:1Várj még a liga elhagyásával.
Én is nagyon új vagyok,és a 2. futam már sokkal jobban tetszik.
Bele kell szokniHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Dragbajnok #12128 üzenetére
Nagyon jó vagy
Nem tetsszene Barcihello kocsija?
Mert lehetnénk 1 csapatban,hogy ne magányos farkasok legyünk. Csak nekem a toyota nagyon nem bejövős....[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
válasz Dragbajnok #12119 üzenetére
gyakorolhatsz, csak ne feledd, hogy akkor most a száraz maláj pályán leszünk
Ha nem ott van a szerver, így lehet átváltani rá:
chat-be beírod, hogy:
/callvote event 09/02 -
Kleroo
veterán
válasz Dragbajnok #12115 üzenetére
Nem akarsz csapattárs lenni a brawn Gp-nél?
A tc szerintem kell,mert én speceil hiába nem vagyok már láma,egyszerűen nem tudok nélküle menni.Egy futamon meghalnék. Monacoban pedig körbe sem érnék
És sztem vannak még páran akik használják.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
válasz Dragbajnok #12115 üzenetére
Dragbajnok: mi kezdő ligaként indultunk tavaly, ezért nem várható el hogy tiltva legyen a TC és társai és állítólag nagyon nehéz TC nélkül menni a gyengébb pedál szettekkel. Mert egy G25-nek más a pedálja mint egy Force Ex-nek, persze én nem próbáltam utóbbiét. Aki biztonságra megy ez magas TC-t használ, de nem lesz olyan gyors. Én TC nélkül megyek, bevállalom hogy elpöröghetek. Van a köztes megoldás, amikor magason van a TC, de a kormányon egy gombhoz van rendelve a TC felülbírálása, azaz ha nyomod a gombot nem fog vissza a TC, így te döntöd el mikor akarod és mikor nem akarod a TC-t, de én már leszoktam róla, csak rajtnál használok TC-t h ne legyen hátrányban másokkal szemben, ha elrontanám a rajtot. Van egyébként akinek nagyon jó versenytempója van akkor is ha egy körön üres tankkal nem olyan gyors, a versenytempó sok mindennek a függvénye.
Vasárnap este a szabályzat alapján lesz gyakfutam, ott megmutathatod, mit tudsz.
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz Dragbajnok #12093 üzenetére
1.23.7???
Azta!!
Szerintem te leszel aki érdemben megcincálod proof "bajszát"
Mikkel játszottál,és mióta hogy ennyire jó vagy?Mondom ezt azért,mert mi egy módosított albert parkban megyünk,ahol nagyobb a tapadás,és a legtöbben Proof tökéletes beállításait használjuk. Na én így utdtam 1.26.1et menni.
De a legjobb szektoraimat nézve is csak 1.25.0 lenne a legjobbam.
Milyen kormányod van?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Szabesz
őstag
válasz Dragbajnok #12101 üzenetére
Lehet ékezet nélküli nicket kellene választanod, a hotlaps nem szereti úgy tűnik.
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
válasz Dragbajnok #12099 üzenetére
ahh sorry gyorsan regeltél, küldtem még1 pm-et hogy melyik kocsi szabad írd meg pm-ben hogy melyik kocsiba akarsz ülni a BMW helyett, amiket felsoroltam
-
proof88
addikt
válasz Dragbajnok #12097 üzenetére
Na beszéltem Szabesszel, mert én magamtól már nem tudtam hogy mit is lehet csinálni ilyenkor. Szóval regelj a honlapunkon! A jelszót megkapod mindjárt tőlem privibe, ami jövő hét szombatig érvényes (mert szoktunk jelszót változtatni).
-
proof88
addikt
válasz Dragbajnok #12093 üzenetére
Dragbajnok: Farkas vagy Szabesz tud segíteni.
-
Kleroo
veterán
válasz Dragbajnok #12091 üzenetére
Szia!
Én is még csak féltag vagyokKérdezted hogy mi volt a pole idő.
neked milyen köridejeid vannak ? Leginkább itt ausztráliára gondolok.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Dragbajnok #12068 üzenetére
Szia!
1:23.8 körül volt.
A közép-átlag mezőny pedig 1.26os időket ment.Miért a száraz sepang van a szerón? hogy hozhatom elő az esős versenyváltozatot? gyakorolnom kéne
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest