Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz drachos #8953 üzenetére

Szia,

indítsd el a SpotterConfig.exe-t (elvileg a SpotterAddon könyvtárban van) és egyből a megnyíló ablakban jobb alul valahol van olyan pipálható cucc, hogy Voice Recognition Commands Enabled, onnan szedd ki a pipát, ez elvileg csak akkor kell, ha mikrofonba beszélve akarsz kommunikálni a mérnököddel, szóval elvileg nem kell verseny közben nyomogatni a gombokat, hanem a hangod felismerése alapján állítja be a dolgokat. Utána alul Save gomb és elvileg készen vagy. Nekem ez okozott ilyen gondot (VR.exe volt az, nem VS.exe).
    Az okát nem tudom egyébként, hogy lehetne működésre bírni, de ha nem használod ezt a fícsört, akkor legalább ki tudod kapcsolni. :D

Figyelem!

A napokban problémát okoz nekem egy javaw.exe háttérben futó program, azt gondolom, hogy a legutóbbi Java-frissítés miatt lehet vele a gond. A probléma eddig kétszer is jelentkezett az én gépemen, ami úgy néz ki, hogy teljes képernyős játék közben egyszer csak kiírja a Windows, hogy javaw.exe hibával leállt, blabla ... Ez nálam 2x fordult elő rFactor közben, mondanom sem kell, hogy verseny közben milyen galibát okozhat ez... tegnap NFS: Shift közben is előjött egyszer a barátnőm gépénél, na ezért gondolom, hogy bugos a legutóbbi Java... Azt ajánlom mindenkinek, hogy vasárnap a futam előtt Feladatkezelőben nézze meg, hugy fut-e a háttérben a javaw.exe és ha igen, akkor állítsa le, nehogy verseny közben okozzon gondot!
    A másik lehetőség az, hogy ez rohadtul nem is Java-cucc, hanem valami féreg vagy akármi más van a háttérben, majd futtatok egy átfogó keresést is ez ügyben a gépen ... :U
    Ez az exe alapból nem is fut a háttérben, asszem akkor indul el, ha pl olyan tartalmat néztek a böngészőben... és utána futva marad a háttérben, akkor is ha már bezártátok a böngészőt. Szóval ha elindítom a gépet, nem is fut a háttérben még, csak a jqs.exe, ami Java-s háttér program.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés