Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
drachos
üzenetére
Szia,
indítsd el a SpotterConfig.exe-t (elvileg a SpotterAddon könyvtárban van) és egyből a megnyíló ablakban jobb alul valahol van olyan pipálható cucc, hogy Voice Recognition Commands Enabled, onnan szedd ki a pipát, ez elvileg csak akkor kell, ha mikrofonba beszélve akarsz kommunikálni a mérnököddel, szóval elvileg nem kell verseny közben nyomogatni a gombokat, hanem a hangod felismerése alapján állítja be a dolgokat. Utána alul Save gomb és elvileg készen vagy. Nekem ez okozott ilyen gondot (VR.exe volt az, nem VS.exe).
Az okát nem tudom egyébként, hogy lehetne működésre bírni, de ha nem használod ezt a fícsört, akkor legalább ki tudod kapcsolni.
Figyelem!
A napokban problémát okoz nekem egy javaw.exe háttérben futó program, azt gondolom, hogy a legutóbbi Java-frissítés miatt lehet vele a gond. A probléma eddig kétszer is jelentkezett az én gépemen, ami úgy néz ki, hogy teljes képernyős játék közben egyszer csak kiírja a Windows, hogy javaw.exe hibával leállt, blabla ... Ez nálam 2x fordult elő rFactor közben, mondanom sem kell, hogy verseny közben milyen galibát okozhat ez... tegnap NFS: Shift közben is előjött egyszer a barátnőm gépénél, na ezért gondolom, hogy bugos a legutóbbi Java... Azt ajánlom mindenkinek, hogy vasárnap a futam előtt Feladatkezelőben nézze meg, hugy fut-e a háttérben a javaw.exe és ha igen, akkor állítsa le, nehogy verseny közben okozzon gondot!
A másik lehetőség az, hogy ez rohadtul nem is Java-cucc, hanem valami féreg vagy akármi más van a háttérben, majd futtatok egy átfogó keresést is ez ügyben a gépen ...
Ez az exe alapból nem is fut a háttérben, asszem akkor indul el, ha pl olyan tartalmat néztek a böngészőben... és utána futva marad a háttérben, akkor is ha már bezártátok a böngészőt. Szóval ha elindítom a gépet, nem is fut a háttérben még, csak a jqs.exe, ami Java-s háttér program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest