Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Oldalon bejelentkezel, Szerver menüpont alatt találsz olyan gombot hogy Adatok, és ott megtalálod a szerver címét, jelszavát.
A segítségek listáját nem írtam ki, mert azt rfactor kiírja úgyis amikor felcsatlakozol a szerverre, felül vmelyik gombot megnyomod és ott mutatja hogy melyik segítség hogy van engedélyezve. Sőt már a szerver listában is ha kijelölöd a szervert akkor alul írja. Általában minden segítség engedélyezve van, kivéve az ilyenek hogy Helyes Irány meg Fékezési segédlet meg kanyarodási segédlet, na ezek tiltva vannak. Box utca segédlet sincs. Magyarul mindenkinek magának kell irányítani az autót, a gép ne szóljon bele. Persze a kipörgésgátló és ABS, valamint kuplung az engedve van, meg a stabilitás is. Érdemes ezeket bekapcsolnod és apránként csökkenteni őket.Fejlesztések alatt mit értesz? Egyenautók vannak, mindegyik ugyanolyan jó. Setup és vezetői tudás kell. Kocsit fejleszteni egyébként nem lehet. A Letöltések menüpontban találsz magyar nyelvű setup segédletet is. Ez is akkor látszik csak, ha be vagy jelentkezve. De attól még szabadon terjeszthető a segédlet.
köridők bemondás" - húha lehet hogy át kéne lépned egy másik modba és ott kikapcsolni
vagy el van dugva ... én így ezt nem tudom, másnak már volt vele gondja.A csavarrögzítőhöz annyit, hogy valszeg rfactor lite-od van, és abban tényleg gáz van azzal a hanggal. Elméletileg ha felrakod az fsone-t és rá a trackpackunkat meg a peccseket, megszűnik ez a probléma, mivel az egyik peccs vagy maga a trackpack tartalmazza a megfelelő hangot és már nem fogod hallani a csavarrögzítőt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Because you're on television, dummy!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy el van dugva ... én így ezt nem tudom, másnak már volt vele gondja.