Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
üdv
Hol van az leírva hogy ha válaszolok 3-4 embernek, akkor egymás után írjak 5 hsz-t vagy egyen belül , név megjelöléssel kell e válaszolni. Van egyáltalán erre irányelv? Vagy lehet 5 új hsz-t írni egymás után?
-
-
értékeléseimnél van egy értesités, mivel a vevő kétszer nyomott rá az értékelés gombra.
Egyszer már értékelt, le is zárt a hirdetést. HOgy lehetne ezt a másodikat eltüntetni? -
törölt tag
Sziasztok ,
Van egy olyan problémám,hogy nemrég regisztráltam és véletlenűl a profil törlése opcióra nyomtam a beállításaimnál....
Az autómatikus jelszómat szerettem volna megváltoztatni egy általam megjegyezett re mikor is mobilról voltam fenn amin nagyon kicsi volt a megjelenített kép és a profil törlésre nyomtam véletlen a kitöltött jelszó mezökkel
Hogy lehet ezt visszacsinálni?
Mert nem tudom mennyi aktív idővel rendelkezem még a végleges törlésig -
vacs
veterán
Sziasztok.
Használt videókártyát szeretnék venni HA-n, de mivel félek, hogy kifogok egy széthajtott bányász kártyát, ezért gondoltam, hogy az eladó nevére rákeresek pl a bányász topikban.
Tudom, hogy konkrét nick névre alapból nem lehet rákeresni, de szerintetek van bármi rejtett módja?
-
-
cbm1974
tag
Sziasztok, olyan fórumot kersek, ami szünetmentes tápokkal is foglalkozik. Ill. hallom, meg lehet változtatni a fiók nevét és minden marad a régibe, mert eddig nem volt lehetséges,csak az avatar változása... Köszi!
-
8
senior tag
Névváltoztatáskor a hardverapró értékeléseim maradnak és az új névhez lesz csatolva a pozitív-negatív értékelés szám ugye?
Köszi! -
riabella
újonc
Hogy kell egy Form-ot visza hozni amit le toroltem Excel VBA-ban?
-
már egy ideje nem vagyok abszolút kezdő, de nem találok jobb topikot a témára: átlagjúzerként tudok Logout bejegyzésbe olyan kattintásra nagyítós táblázatot csinálni, mint amilyenek pl a Mobilarénás tesztekben vannak?
-
woogie
újonc
válasz
Winner_hun #1522 üzenetére
Sziasztok!
Ez engem is nagyon érdekelne, köszönöm!
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Sehol nem találom az új hardveraprón, hogy hol lehet ingyenes UP-ot csinálni a hirdetésekhez
-
BigBlackDog
veterán
-
válasz
BigBlackDog #1574 üzenetére
Jelenleg nincs ilyen opció, csak úgy látod, hogy melyikre vagy feliratkozva, ha megnyitod az adott topikot.
Esetleg az e-mailjeidben vissza tudod keresni (ha nem törölted őket), hogy honnan kaptál topik értesítőt.Fejlesztési ötletként feldobom lezsonak.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
A topikoknál fel lehet iratkozni e-mailes értesítőre (új hozzászólás esetén). Hol tudnám kilistázni, hogy jelenleg milyen topikoknál van ez az értesítő bekapcsolva nálam? Kerestem több helyen is az infót, de nem találtam.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Üdv!
Jól látom hogy a cikkeket lehet oldalakra bontani, a blogokat pedig nem?
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom egy tagnak azt az oldalát megjeleníteni, ahol be kell írni a megjelenő kódot és kiírja a tag személyes adatait. Pl.: telefonszámát. Mert ugye, ha a nevére klikkelek ott nem az az oldal jön be. Előre is kösz!
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Archiválásból visszahoztam egy hirdetésem és szeretném törölni a korábbi hozzászólásokat. Semmi negatív dologról nincs szó, csak elég régiek és jobban örülnék ha a frisseket látnám csak.
Ezt miként tudom megtenni?
Üdv,
Gergőszerk:
Oké, előttem is hasonlót kérdeztek.
-
Bjørgersson
félisten
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Hardverapróval kapcsolatban hol lehet kérdezni?
Az érdekelne, hogy ha újra hirdetek az archív-ból, akkor nem lehetne rezetelni a nézettségi számlálót? -
Sziasztok!
Hol tudom beállítani hogy a fórumban a nevem alatt ott legyen a link a logut-hoz?
Köszi
-
somogyib
őstag
-
somogyib
őstag
Egy ideje már péházok, de van egy kérdésem:
Vannak a felfüggesztett userek, akik beszürkülnek és az adatlapjukon írva van, hogy végleg felfüggesztett vagy az, hogy mennyi idő van hátra. De találkoztam olyan adatlappal is ahol nem volt semmi írva, csak szürke volt szegény.
Ezek miért kapnak bant és miért nincs feltüntetve a felfüggesztési idő?
-
mircike1
tag
Sziasztok! Nem tudom, hol kérdezhetném, ezért itt kérdezem. Fogalmam sincs, hogy miért, de a gyerek szgépéhez usb-n csatlakoztatott egér és fejhallgató világít, miután a gépet kikapcsolja. Eleinte azzal gyanúsítottam szegényt, hogy nem is kapcsolja ki, csak alvó állapotra teszi, de most már biztos, hogy TÉNYLEG kikapcsolja. Mi a teendő, segítsetek? Nagyon rossz, hogy fényszennyezésben alszik. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Router gondok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest