Hirdetés
- Telekom TV Mikrotikkel
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ventaris M500
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
hiperFizikus
aktív tag
Ni csak, mire akadtam ♥ Most épen elfoglalt vagyok, de valamelyikőtök próbálja már ki ezt a vonalat is helyetem, közérdek !
Vagyis a ChatGPT hajlandó olyan weboldalt csinálni, amiben elsősorban nincsenek JavaScript kódok .
chatgpt/
->
Hozz létre nekem egy személyes weboldalt, mindezt egy fájlban. Előbb tegyél fel nekem három kérdést bármiről, amiről csak tudni szeretnél.ChatGPT
Rendben, készséggel segítek a személyes weboldalad létrehozásában! Ahhoz, hogy megfelelően testreszabott weboldalt készíthessek neked, először néhány kérdést fel kell tennem:
Milyen célból szeretnéd létrehozni a weboldalt? (pl. blogolás, portfólió, üzleti cél, személyes napló stb.)Milyen stílusú és hangulatú weboldalt képzeltél el? (pl. modern, minimalista, színes, professzionális, barátságos stb.)
Milyen tartalmakat szeretnél megjeleníteni a weboldalon? (pl. rólad szóló információk, blogbejegyzések, projektjeid, fényképek, elérhetőségek stb.)
Válaszaid alapján elkészítem a weboldal vázlatát, és megadom a fájlt, amelyet felhasználhatsz.
/chatgpt[ Szerkesztve ]
A gázt is és a féket is egyszerre nyomni nem menő dolog !
Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Működő notebookok
- ITX Gamer PC alap - I3-10105F / Prime H410i-Plus / G.Skill 16GB / Corsair 600W Gold
- Toshiba Tecra A50-C, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-6500U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest