Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- X15U Super macro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Visszatérnék ehhez a problémához, ugyanis lassan aktuális lenne a beüzemelés. Anno kaptam egy CGI szkriptes javaslatot, de kutakodva egy kicsit rájöttem, hogy nincs normális CGI Wrapper AutoIt mellé, ezért más nyelvvel kéne megoldanom a szerver appot.
Kérdés, hogy melyikkel. Sok tapasztalatom nincs egyikkel se. A feladat nem lenne bonyolult, alkalmazásokat kellene megnyitni/elindítani különböző kapcsolókkal a megadott időpontokban, vagy a vezérlőappban történő gombnyomásra. Anno megoldottam mindent Linux alapon cron + bash szkriptekkel, de most át kell adnom a stafétát másnak, és ő nem ért ehhez, ezért merült fel az ilyen vezérlő elkészítése.
Szóval merre tudok elindulni ez ügyben?Köszönöm előre is a tippeket

-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Előre bocsátom, hogy sose tanultam programozást, minden amit tudok, az az, amit saját magam tapasztaltam/kutattam - ergo bocsi, ha orbitális hülyeséget mondok
Szóval adott egy feladat: van egy számítógép, egy VPN kapcsolat másik végén (nevezzük szervernek), és van egy másik, amivel kezelni kell a szervert (kliens). Van kb 10 funkció amit el kellene látnia a szervernek, és ezeket a kliensgépről gombnyomásra kell indítani. Mindkét gépen Windows 8.1 van.
Úgy terveztem, hogy a szerverre felmenne egy progi, az összes ellátandó funkcióval, amihez a kliensgépről kapcsolódna egy vezérlőapp. Egyszerűsége miatt AutoIt alatt kezdtem írni a szükséges dolgokat, az összes funkciót megírtam már, és a vezérlőapp is kész, már csak a hálózaton keresztüli összefűzést kéne megoldani
Tud valaki ebben segíteni?Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest