Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
msSQL alapú, webapi-t szeretnék készíteni, de nem értem a microsoft felépítését.
A solution tartalmaz minden css és háttér html file-t de hogy kell a .net részt (core?) ebbe a gondolatba betenni?
A szerver oldalon nem csak univerzális html/css és egyéb file-ok vannak, hanem valami .net környezet igényű is? Ha objektum orientáltan akarnék (C#) mögé logikát építeni, akkor az is win alapú .net keretrendszerben futna? (kell a szerverre a kiszolgáló .net csomag?) -
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
Az AVR-es topic kihalt, ezért jöttem ide, mert pár dolgot jó lenne, ha a helyére tennétek a fejemben!
Arduino után szeretnék tovább lépni kicsit, és az Atmel Studio-t letöltve nézegetem a "logikát", de nem értem, hogy mi a különbség (pro kontra) a WinAVR és a GCC között?
Aztán egy logikai timeline-t se tudok még a fejembe összerakni rendesen.
Atmel Studio (C) -> WinAVR/GCC fordító (hex) -> ISP/JTAG programozó (upload) -> mikroprocesszorra való feltöltés után futtatás?
Ez így mennyire sántít?És melyik programozónak van normális win10 drive-e? (mert van itthon AVRISP mk1 és 2 is)
A környezet amin dolgoznék: Win10 64bitHa butaságot írtam, megkérnék mindenkit, hogy JAVÍTSON KI, mert olyan rossz bután élni!

Köszönöm az építő kritikát, segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoLTE/VoWiFi
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest