Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Még egy kérdésem lenne.
Ha kiválasztom a legkisebb szervert, de kinőném és szeretnék eggyel nagyobb csomagra váltani. Akkor csak ezt jelzem feléjük és allocale-nak neki nagyobb erőforrást? (Visszaváltásnál pedig szintén csak dellocale-nak?) Ilyenkor nekem nincs teendőm, nem kell költözni vagy bármit újratennem? -
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy VPS szerver bérléshez mely céget ajánljátok és miért?
Én keresésem alapján a hostingbazis.hu tetszett meg. Ami miatt az a korlátlan adatforgalom (bár az én részemről ennek nincs miértje), valamint Magyar cég és 24/7-es ügyfélszolgálat.
Amiért szeretnék VPS-t bérelni, az leginkább a tanulás lenne és szeretném ha a hobbi (pet) projektem elérhető lenne mások számára is. Projektem egyelőre PostgreSQL, C# dotnet Web API (EF) és Angulárt tartalmaz.Üdv
Gábor -
Regirck
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Hobbi és önfejlesztés a cél. Valamint egy jó hobbi projekt jobban mutat így, mint egy github/lab link egy CV-ben (véleményem szerint). Szerintem kevesen klónozzák le onnan a projektet, hogy kipróbálják, megnézzék működés közben.
Valamint egy ideig linuxon fejlesztettem, így azok az ismeretek is felelevenülnének/megmaradnának.
Bár most jó fejlesztői állásom van, de a felkészültség nem árthat.
Valamint ha egyszer a hobbi projekt kinőné magát (kevés esélyt látok rá, de sose tudni), akkor majd ismét kikérem a véleményetek a bővülésről.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
VPS servert szeretnék bérelni, ahol a futó (hobbi) projektjeim ki tudom tenni.
(dotnet, mssql, angular meg ami még idővel jön hozzá. Linux alapú servert szeretnék).
Mely szolgáltatót ajánlanátok? Örülnék ha Magyar cég lenne, de nem feltétel. Első körben a RackHost ami felkeltette a figyelmem.Valamint milyen programot ajánlotok amivel lehet kapcsolódni? Vagy a jó öreg terminál az igazi?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi