- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Még egy kérdésem lenne.
Ha kiválasztom a legkisebb szervert, de kinőném és szeretnék eggyel nagyobb csomagra váltani. Akkor csak ezt jelzem feléjük és allocale-nak neki nagyobb erőforrást? (Visszaváltásnál pedig szintén csak dellocale-nak?) Ilyenkor nekem nincs teendőm, nem kell költözni vagy bármit újratennem? -
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy VPS szerver bérléshez mely céget ajánljátok és miért?
Én keresésem alapján a hostingbazis.hu tetszett meg. Ami miatt az a korlátlan adatforgalom (bár az én részemről ennek nincs miértje), valamint Magyar cég és 24/7-es ügyfélszolgálat.
Amiért szeretnék VPS-t bérelni, az leginkább a tanulás lenne és szeretném ha a hobbi (pet) projektem elérhető lenne mások számára is. Projektem egyelőre PostgreSQL, C# dotnet Web API (EF) és Angulárt tartalmaz.Üdv
Gábor -
Regirck
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Hobbi és önfejlesztés a cél. Valamint egy jó hobbi projekt jobban mutat így, mint egy github/lab link egy CV-ben (véleményem szerint). Szerintem kevesen klónozzák le onnan a projektet, hogy kipróbálják, megnézzék működés közben.
Valamint egy ideig linuxon fejlesztettem, így azok az ismeretek is felelevenülnének/megmaradnának.
Bár most jó fejlesztői állásom van, de a felkészültség nem árthat.
Valamint ha egyszer a hobbi projekt kinőné magát (kevés esélyt látok rá, de sose tudni), akkor majd ismét kikérem a véleményetek a bővülésről.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
VPS servert szeretnék bérelni, ahol a futó (hobbi) projektjeim ki tudom tenni.
(dotnet, mssql, angular meg ami még idővel jön hozzá. Linux alapú servert szeretnék).
Mely szolgáltatót ajánlanátok? Örülnék ha Magyar cég lenne, de nem feltétel. Első körben a RackHost ami felkeltette a figyelmem.Valamint milyen programot ajánlotok amivel lehet kapcsolódni? Vagy a jó öreg terminál az igazi?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest