Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
adamtoth91
csendes tag
Nagyon ül a topik.

-
adamtoth91
csendes tag
Sziasztok. Nagyon reménytelenül fordulok megint hozzátok habár itt mindig megtaláltam amit keresek de amit most szeretnék az egy nagyon egyedi kérés szerintem. Egy olyan program kellene amivel az ltp porton a kivezetéseket billentyűzeten keresztül zudom kapcsolgatni. Szóval az LTP portra 8 relét csatlakoztatnék és különböző gombok lenyomásával a billentyűzeten tudom őket kapcsolgatni. A legjobb az lenne ha csak addig zár a relé ameddig nyomom a gombot. Utána autómatikusan kinyit. Remélem valaki már találkozott ilyen progival vagy tud rá megoldást találni.
Előre is köszönöm.
-
adamtoth91
csendes tag
Heló mindenkinek. Bocsánat hogy beleszólok a beszélgetésekbe de már több mint egy hete kutatok egy program után. Szretném a robotomat laptopról távirányítani interneten keresztül. Ezt úgy gondoltam hogy egy laptop van a roboton ami irányítja azt és egy másik gépről irányítom ezt. Nem tudom hogy létezik e egyáltalán ilyen program vagy ha nem létezik akkor létre lehet e hozni ilyet. Ha valaki tud segíteni vagy van ötlete kérem segítsen mert így sokkal egyszerűbb lenne a járgány irányítása és ősszetettebb feladatokat is meg lehetne vele csinálni. Nagyon előnyös lenne olyan szempontból is hogy nem kell méregdrága bonyolult távirányítókat venni hanem egyszerűen a programon keresztül tudjuk irányítani a másik laptoppal ellátott gépet. Előre is köszönöm mindenkitől és mégegyszer elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Villanyszerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autóhifi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Formula-1
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő