Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ValGerald
üzenetére
Igen, matek fakton voltam, de nem emelteztem. Egyetemen viszont semmit nem köszönhetek a faktnak, mindent itt tanultam meg. Analízisból, algebrából és diszkrét matekból sem nyújtott számomra semmiféle előnyt. Egyedül az ötös érettségit köszönhetem neki

Ha Miskolcra jönnél, akkor számíthatsz rám
-
axioma
veterán
válasz
ValGerald
üzenetére
En ugyan nagyon sok eve, de nemet spec osztalybol (igaz matekverseny meg -szakkor volt, de tananyag az alap matek volt) vegeztem el egy matematikus szakot.
Ettol me'g persze lehet hogy tul neheznek talalod valamelyik szakon a matekot, de az nem abbol kovetkezik, hogy nem adjak le a tananyagot kozep erettsegitol indulva. Na meg ma mar konnyebb hozzajutni sokfele tananyaghoz abban az esetben is, ha valahol lyuk lenne. [En nagyapamnal talalt Obadovicsba neztem neha bele
]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

]