Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
phrenetiX
üzenetére
hello, nehez mert van recaptcha a google formokon az automatizalt valaszok bekuldesenek kivedesere. Barmelyik kozepsulis infot megcsinalt ismerosod meg tudja csinalni azt a reszet hogy a gep automatikusan tolt ki formot adattal, a bekuldesnel szokott gond lenni a chapta es hasonlo valaszd ki a robogot a kepeken dolgokkal.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
phrenetiX
üzenetére
Nekem egy kevésbé "necces" dologra is ez volt a legbarátságosabb válasz. Kiemelnék belőle 1 részletet, ha megengeded:
>Ebben benne van a segítség kérése és annak megoldása is, de ezt számonkérni enyhén furcsa.De a tapasztalatom az, hogy nekem volt olyan, hogy segített vki., de nem ez a jellemző. Bár hozzá kell tennem, hogy túl sokat nem is kérdeztem(pontosan az előbb említett dolog miatt). Mondjuk amit szeretnél, az elég sok egyeztetést igényel, ami a fórum keretei között azért nehézkes és hosszadalmas ahhoz, hogy ez a publikus részben kivitelezhető lenne. A PM-el meg az a baj, hogy másoknak nem segít vele a(z esetleges) válaszadó. Pedig sztem a fórumnak az lenne a lényege.
#18108 (axioma):
Ez a "csalásgyanús" dolog azért elég szubjektív. Pl. ez elég tanulságos eset. Ebből látszik, hogy attól is függ, hogy a kérdező mivel indokolja a dolgot. A prog.hu-s linken pl. ha így közelítette meg a kérdező a dolgot:
"Annak idején írtam is emailt (többet is) a weboldalon feltüntetett helyre (hova kell utalni), de semmi válasz nem volt. Azóta már évek teltek el. Ezért bátorkodtam feltenni a kérdést."Akkor egyből kapott segítséget. Mondjuk ez elég ingoványos terület. Majd az "ászok/szakik" eldöntik, hogy segítenek-e, vagy nem. Én ebbe nem szeretnék belefolyni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest