- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
fordfairlane #9903 üzenetére
+1 a triggerek ellen. A tárolt eljárások viszont egy bizonyos DB méret / teljesítmény elvárás felett kikerülhetetlenek. No persze ilyenkor jön be az, hogy X TB-os DB-t az ember már amúgy sem hordozgat, nem migrálgat Oracle-ről MS SQL-re és vissza, vagy pedig rászánja azt a pár ember hónapot a feladatra.
A debugolás persze más kérdés. Egyrészt MS SQL tárolt eljárásait lehet debugolni, másrészt SQL szinten a debugnak sokkal kevesebb értelme van, harmadrészt egy SQL kód azért még mindig egyszerűbb, mint egy komoly C# logika (jó, láttam már 1500 soros tárolt eljárást is, na azt debugolni nem volt kellemes, de azt is a kényszerűség szülte, direkt SQL szinten tartva a logikát is 15 perce futásideje volt egy 96 magos SQL szerveren).
Jellemzően azért könnyen meg lehet találni SQL-ben is, hogy hol ment félre egy where feltétel, vagy egy join. -
válasz
fordfairlane #9903 üzenetére
Sajnos én is így gondolom, + a "mindentlátott kolléga" is ezt vallja itt mellettem!
Ugyanakkor maximális tiszteletem lezsónak is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest