Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
jattila48
üzenetére
(#8937) jattila48:
A többi része már megoldott fejben.
Igazából nekem 2-2,5 hónapom van erre, szóval ja...
Rengeteg a nyitott kérdés, szóval egyelőre ez az egész kérdés, amit feltettem csak elméleti síkon mozog. Lehet PERL-ben írom meg, mert abban jóval több tapasztalatom van. Ott egy démon leprogramozása, socket nyitás "szinte" már csuklóból megy. De alapvetően egy TCP kommunikációt én sem találok nehéz feladatnak. Persze, itt azért a bonyolultsága nagy kérdés.
A probléma az itt, hogy megkötik a kezem és emellett szinte semmi segítséget nem kapok. Ezért kell egy hülye biztos, moduláris, céges platform független fost alkotnom és igen, elnézést a kifejezésért, de ebből csak fos lesz, mert én sysadmin vagyok, nem programozó.
Rengeteg a piacon fellelhető toolt kellett már a cégnél lefejlesztenem és nem értem miért nem lehet ELK Stack-t, Nagiost, Puppet-t, Chef-t használni.
Szóval, nagyon szépen köszönöm a segítségeket, véleményeket, ezeket mind meg fogom fontolni és eszerint döntök!

Nagyon köszönöm!

-
válasz
jattila48
üzenetére
TCP kapcsolatot megírni valóban gyerekjáték, kb. bármelyik nyelven, de messze eltörpül a tényleges feladat mellett. Tényleg jelentéktelen. Ha házi megoldás kell, akkor se ez az az idióma amivel el lehet indulni értelmesen egy ekkora kliensszám és a fejekben élő stabilitási kritériumok mellett.
Az eredeti kérdés politikai vonzatára visszatérve: egy házi barkács megoldásnak semmilyen supportja nincs, csak addig az ideig-óráig, amíg foglalkozik vele a barkácsoló fejlesztő. Rá egy hónappal már teljesen esélytelen. Nem tudom milyen vezetés az, aki ezzel még nem égette meg magát, de sajnos valóban előfordul ez az ultrarövidtávú szemlélet...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vírusirtó topic
- E-book olvasók
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest