- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
jattila48 #8935 üzenetére
(#8937) jattila48:
A többi része már megoldott fejben.Igazából nekem 2-2,5 hónapom van erre, szóval ja...
Rengeteg a nyitott kérdés, szóval egyelőre ez az egész kérdés, amit feltettem csak elméleti síkon mozog. Lehet PERL-ben írom meg, mert abban jóval több tapasztalatom van. Ott egy démon leprogramozása, socket nyitás "szinte" már csuklóból megy. De alapvetően egy TCP kommunikációt én sem találok nehéz feladatnak. Persze, itt azért a bonyolultsága nagy kérdés.
A probléma az itt, hogy megkötik a kezem és emellett szinte semmi segítséget nem kapok. Ezért kell egy hülye biztos, moduláris, céges platform független fost alkotnom és igen, elnézést a kifejezésért, de ebből csak fos lesz, mert én sysadmin vagyok, nem programozó.
Rengeteg a piacon fellelhető toolt kellett már a cégnél lefejlesztenem és nem értem miért nem lehet ELK Stack-t, Nagiost, Puppet-t, Chef-t használni.
Szóval, nagyon szépen köszönöm a segítségeket, véleményeket, ezeket mind meg fogom fontolni és eszerint döntök!
Nagyon köszönöm!
-
válasz
jattila48 #8935 üzenetére
TCP kapcsolatot megírni valóban gyerekjáték, kb. bármelyik nyelven, de messze eltörpül a tényleges feladat mellett. Tényleg jelentéktelen. Ha házi megoldás kell, akkor se ez az az idióma amivel el lehet indulni értelmesen egy ekkora kliensszám és a fejekben élő stabilitási kritériumok mellett.
Az eredeti kérdés politikai vonzatára visszatérve: egy házi barkács megoldásnak semmilyen supportja nincs, csak addig az ideig-óráig, amíg foglalkozik vele a barkácsoló fejlesztő. Rá egy hónappal már teljesen esélytelen. Nem tudom milyen vezetés az, aki ezzel még nem égette meg magát, de sajnos valóban előfordul ez az ultrarövidtávú szemlélet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged