Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
annak idején (1983) egy HT1080z gépet hoztak az általános iskolába a kozeli egyetemről kölcsönbe. néhányan körbe ültük a gépet, a tanár meg azt mondta:
"látjátok, azt irha ki hogy READY. ez azt jelenti hogy várja az utasításokat.meg kell adni hogy mik a bemeneti adatok, azokon milyen műveleteket, milyen sorrendbe kell vegrehajtani hogy a kívánt kimenetet kapjuk. ez a programozás."
ennyi a módszerem. en oktatok is egyetemistákat ugyan ezen elvek szerint, es működik.
ja és ezek után szerintem elég egy száraz referencia könyv. tudom hogy nem normális dolog, de annak idején én szó szerint kiolvastam egy basic, majd később egy pascal referencia leírást. számomra nagyon sokat jelentett és a végén egyben láttam, éreztem az egészet, kb mint Neo a Matrixot

persze a tutihoz kellenek architektúrális, operációs rendszer, hálózatos stb ismeretek is, egy jó nagy adag rendszerszemlélet, optimalizálási képesség és igény....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő