Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Teljesen jó itt is

Hibaüzenet nincs.
A tünetek:
Asztalra tett parancsikonból való indításnál elsőre hol fehér oldal+töltő karika ezerrel a végtelenségig, vagy azonnal betölt. Ez teljesen random. Ha betölt is van hogy minden megy flottul, van meg hogy hiába kattint a user a két menüpontból (engedély olvasás / létrehozás) bármelyikre, meg se makkan. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi és mikor fog történni.Chrome, Tűzróka és Opera mindegyik flottul nyitja az oldalt, ámde ezek alatt, mint írtam az LDAP azonosítás sajnos nem megy (nekem nem sikerült életre keltenem és mivel az IE a támogatott program nem is tehetik fel az említetteket a userek a gépeikre).
Nézegettem a network részt, de ezerrel megy a pending... Semmi válasz a servertől. Ugyanakkor a server ping-re és más böngészők kéréseire is azonnal reagál...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest