- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter #8649 üzenetére
Teljesen jó itt is
Hibaüzenet nincs.
A tünetek:
Asztalra tett parancsikonból való indításnál elsőre hol fehér oldal+töltő karika ezerrel a végtelenségig, vagy azonnal betölt. Ez teljesen random. Ha betölt is van hogy minden megy flottul, van meg hogy hiába kattint a user a két menüpontból (engedély olvasás / létrehozás) bármelyikre, meg se makkan. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi és mikor fog történni.Chrome, Tűzróka és Opera mindegyik flottul nyitja az oldalt, ámde ezek alatt, mint írtam az LDAP azonosítás sajnos nem megy (nekem nem sikerült életre keltenem és mivel az IE a támogatott program nem is tehetik fel az említetteket a userek a gépeikre).
Nézegettem a network részt, de ezerrel megy a pending... Semmi válasz a servertől. Ugyanakkor a server ping-re és más böngészők kéréseire is azonnal reagál...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest