Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
bigbuda
üzenetére
Széchenyi Egyetem? Mindenből van gyakorlat. Én C, Java, C++, C#, Visual Basic, VBA környezeteket, programnyelveket tanultam levelező tagozaton. Ebből a C és a Java kötelező volt (C-ből két félév) a többit én választottam szakirányos tárgyként. Mindegyikből volt gyakorlati oktatás is. Ami tetszett hogy az Internet alkalmazások tárgy kapcsán is volt pici programozás. Gyártottunk egy egyszerű protokollt és egy kliens-szerver megoldást is csináltunk ami üzenetekre válaszolt
Inkább érdekes volt és egy jó tapasztalat hogy hogyan is kell egy ilyen rendszerszintű dologban gondolkodni, eljárni. Szerintem jó volt! Ebben is sok gyakorlati elem volt a különféle protokolok működésének bemutatására.Sajnos az oprendszerek tárgy szerintem gyengusz volt. Hiányzott belőle a rendszerprogramozás. Itt el tudtam volna képzelni néhány óra gyakorlatot még.
A Javát itt ismertem meg és tanultam meg használni. A szakdolgozatomat is Javában csináltam. ORM témában csináltam és a Hibernate keretrendszer bemutatása volt a cél egy példaalkalmazás elkészítésével.
A tanárok közt vannak jó fejek, akik segítenek, örülnek ha kérdezel.
-
Frigo
őstag
válasz
bigbuda
üzenetére
Nézd meg az Óbudai Egyetemet (OE-NIK) ott kb 50-50% az elmélet-gyakorlat bár ott a C# dominál ,összesen csak 1 félév Java van (illetve választható C++ ,PHP).
Előnye ,hogy van államilag támogatott estis képzés (én is ezen vagyok) így tudsz munka mellett is dolgozni.
Hátránya ,hogy programozás mellett rengeteg villamosság orientált tantárgy (digi áramkör tervezés ,irányítástechnika stb) ami nem biztos hogy érdekelni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- TP-LINK routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Inkább érdekes volt és egy jó tapasztalat hogy hogyan is kell egy ilyen rendszerszintű dologban gondolkodni, eljárni. Szerintem jó volt! Ebben is sok gyakorlati elem volt a különféle protokolok működésének bemutatására.