Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #7041 üzenetére
Nem úgy értettem, hogy a webről is az optimalizálatlansága miatt szorulna szorulna ki. Egyszerűen, ahová teljesítmény kell, ott sokan kritizálják. Tény és való, hogy pl. egy játékprogramot komoly kompromisszumokkal tudnál benne megírni. Ugyanakkor az is igaz, hogy az SAP app serverei JAVA-ra (is) épülnek. Webre eléggé terjed a .NET, a LAMP meg inkább az egyszerűsége miatt kedvelt. Hozzáteszem, én csak desktopra dolgoztam JAVA-val. Érdekes nekem anno a suliban a JAVA-t kellett ész nélkül tolnom, talán ezzel a nyelvvel foglalkoztunk a legtöbbet, de nemrég meglepődtem, hogy az egyik egyetemen mérnök infón alig esett róla szó BSc.-n.
#7040: A GUI tenyleg lassu, de ez a platformfuggetlenseg ara, nem kell benne desktop appot irni es kesz. Erről van szó, azaz mégsem jó feltétlenül ezt ajánlani kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest