Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez egész jó feladat gyakorlásnak. Ha böngésző extensiont írsz, akkor JavaScriptben kell megírnod (bár gondolom ez nem új infó).
Chrome-nál a fül létrehozására az onCreatedet kell beállítani, de ez még az URL beállítására nem megfelelő ("Note that the tab's URL may not be set at the time this event fired, but you can listen to onUpdated events to be notified when a URL is set."), tehát arra az onUpdated kell:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onUpdated
a fül bezárására a megfelelő listener az onRemoveddal kerül beállításra:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onRemovedLehetséges megoldás, hogy az URL megnyitásakor eltárolod az adott domainhez (! - vagy akár aldomainhez...) tartozó dátumot+időpontot, majd bezáráskor kivonod az aktuális dátumból (a dátumkivonásra egyszerű eszközök vannak JavaScriptben), aztán ezt eltárolod, hozzáadva a korábbi időhöz (azt el kell döntened, hogyan fogod tárolni, adott órára/napra/hétre/hónapra szűrve, vagy hogyan).
Tároláshoz:
chrome.storageAztán ha belemerülsz, esetleg a JavaScript topicban nyugodtan kérdezősködj. Tényleg jó feladat, sok sikert hozzá, ha belevágsz!
-
Én is ezt akartam tanácsolni elsőre. Aztán körbenéztem a Firefoxnál, és nem találtam ilyesmit, így aztán nem is válaszoltam. Ettől még az lehet a legjobb megoldás, ha magad csinálsz egy ilyet. A history jó alap ehhez, csak nézned kellene ugyebár, hogy egy-egy tab meddig aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Microsoft Rewards
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)