Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, ööö, izé. Erősen MS ízű.
Magam egyébként most ismerkedem majd az Androidos fejlesztéssel. NetBeans alá már feltettem az SDK-t, az Eclipse-t még csak nézegettem.
Nagyon érdekel a dolog. csak baromira szűkös az időm.Később kérdezted, melyikkel érdemes foglalkozni. Egyelőre nem úgy néz ki, hogy az Androidnak lenne ellenfele. Ahhoz meg mindenhol a videón is látott kombót ajánlják.
-
asysoft
aktív tag
Akkor folytassuk itt
(Tudom, kicsit késve válaszolok, de így jött ki a lépés.)
Szóval, WP7-re történő fejlesztést én is jobbnak (kényelmesebbnek) találom az IDE (és nyelv
) szempontjából, viszont ilyen általános dolgokban, mint amire ráment a videó (pl code completion), már nem tapasztalok nagy különbségeket.
Szerintem fejlesztői környezetek a leglényegtelenebbek egy projekt szempontjából. Sokkal fontosabb egyrészt a megvalósíthatóság (bár fejlődik a WP, de e téren még iOS is előtte jár, Androidról nem is beszélve (hogy példákat is hozzak: Bluetooth API, WLAN API, háttérben futni képes GPS hiánya...)) másrészt az üzleti megfontolások. Ebből a szempontból egyrészt az Android összehasonlíthatatlanul nagyobb piacot jelent (ráadásul C illetve OpenGL|ES miatt nagyobb a platformok közötti portabilitás is), másrészt viszont emiatt illetve kora miatt is nyilvánvalóan nagyobb a konkurencia is...
Példakódokkal mindkét OS bőségesen el van látva, a kismillió Android fejlesztéssel kapcsolatos blog miatt talán egy kezdő fejlesztő a robotos rendszerrel könnyebben boldogulhat. Ráadásul ott ugye azonnal deployolhatja is szeretett eszközére az elkészített alkalmazását, nem kell regisztrációkkal bajlódnia, netán fizetnie, ha nem diák. -
kingabo
őstag
Azért elég vicces az egér mozgatási és gépelési sebességek közti különbség. Ráadásul a droidos hiba kijavítása is elég sok időbe került... Emlékeim szerint az Eclipse dupla katt-ra ugyanúgy legenerálta az eseménykezelőt (igaz Qt-ban). Eléggé sántít ez a videó.
A többit meg már leírták. -
doc
nagyúr
ennek a gyakorlatban 0 az informacioerteke
kiveve persze ha valakinek az a munkaja, hogy napi 8 oraban gombos/textfieldes hello worldot kodol
a video SEMMIT nem mond arrol hogy egy komolyan project fejlesztese hogy nez ki, milyen idiota hibai vannak a fejlesztokornyezetnek amig baromi idotrabloak vagy siman csak ugy felb@sszak az ember agyat, hogy inkabb iszik egy kavet hogy lenyugodjon, stb
raadasul a fejlesztoi munka nem pusztan a kod megirasa, hanem (jo esetben) gondolkodasbol is all
szoval ez szerintem sima virusmarketing
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Tudom, kicsit késve válaszolok, de így jött ki a lépés.)
A többit meg már leírták.