- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas60
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #5150 üzenetére
Már félek írni, mert ha nem sterilen a számítástekknika minden szabályának megfelelően fogalmazok akkor nem értik
Tehát a tárhelyen nem engedtek olyan feladatokat elvégezni ami szükségeltetett, volna a rendszer működéséhez. ne kérdezd, hogy mi én gépész lévén, görbe csővel jól elvagyok, de a bitek nem barátok. Ezért saját szervert kellett betennem a Victor Hugóba. Nem örülök neki a költségek miatt.
De ha van ötlet a saját szerver kihagyására állok elébe.
A kompexitást meg én nem értem. 1:1Megjegyzem -mint ahogy írtam is már- találtam!
Régimódi ember vagyok. Aki nem vállalja a személyes találkozót azzal nekem semmi dolgom. Aki szeretne egy kis pénzt keresni ennyit megtehet. Tudom ez nem általános a számítástechnikában de én vagyok a megrendelő.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest