Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Tényleg azt hogy csinálták a tanárok régen mikor sorsoltunk, hogy ki kap kitől ajándékot? Mármint ha páratlan volt az osztálylétszám?
hopp, ezt csak most vettem eszreez tok fuggetlen attol hogy paros vagy paratlan, mivel nem egymasnak adjak a parok
siman osszekevered a neveket, es mindegyik az utana kovetkezonek ad, az utolso meg az elsonek es kesz
-
Segédtömb? Minek is?

Ez simán végigvihető in-place is.A végtelen ciklus meg könnyen elkerülhető, ha a ciklusfeltétel "max > 2" például. Ahol max a véletlenszámgenerálás határa/a még rendezetlen elemek felső határának indexe.
Nem tudom a tanárok hogy csinálják, én mindig páros létszámú osztályba jártam
Bajnokságokon hogy szokott az ilyen lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bajnokságokon hogy szokott az ilyen lenni?