- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Banyasz papa: segitség kérés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Az van, hogy 100-asával szórjuk be tranzakcióba az egymástól nagyjából független SQL-eket, aztán így kötegelve küldjük be az adatbázisba, mert így nem ül le tőle az adatbázis szemben azzal, ha egyesével küldjük be őket. Aztán ha valamilyen SQL hibára fut, akkor elnyeljük a hibát, hogy ne veszélyeztesse a teljes tranzakciót. Ha mondjuk out of range okozza a hibát, akkor rendben bekerülnek a változtatások commitnál egyedül azt hagyja ki, aminél a hibát dobta. Azoknál a kivételeknél, mint pl. deadlock, ahol elszáll a teljes tranzakció, ott muszáj újrapróbálni az egészet, hogy ne legyen adatvesztés. Aztán ezért kellett különbséget tennem a két hibatípus között. De közben találtam egy drupal kódrészletet, ami alapján megírtam a saját ellenőrzőt hozzá, úgyhogy rendben van. Most várom az out of range hibákat, mert enélkül a fejlesztés nélkül esélytelen volt debuggolni őket. A deadlockra már nagyjából rájöttem, hogy mi okozhatja, de nem javítható, teljesen újra kellene tervezni az egész rendszert hozzá. Úgyhogy ma sem unatkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- RTX5070Ti/ Ryzen7 8700F/ Asus PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest