Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatal` #20496 üzenetére
Ez igaz, amit írsz, csak az eredeti kérdésem szempontjából nem lényeges, mert ha van megoldás rá, akkor az minden esetben ugyanaz, mert ez a ListView, amolyan "őskomponens" (W95-ben is van) és erre épülve vannak továbbfejlesztve OS-enként is ill. VB/Delphi/Bulder C++/Visual C/C# stb stb környezetekben is.
"És WinForms-szal se sokan dolgoznak már."
Szerencsére a "WinForms" alkalmazások még az életemben kitartanak, meglepődnél, mennyi ilyen alkalmazás van, pl. a hobbiból fejlesztett SSDOK (Delphi-ben), de hogy egy ismertebb szoftvert is mondjak, a Máté János által fémjelzett Hard Disk Sentinel is Delphi 7-ben íródik (1-2 éve beszéltem vele, Én sem tudtam ezt amúgy)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest