Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Voy15
tag
Az excel magyar nyelvű függvényei meg emberiség ellenes büntet.
Én mikor először szembesültem ezzel akkor nem akartam hinni a szememnek.
Nem emlékszem már mi volt a szituáció, de valami olyasmi, hogy egy angol gépen létrehozott xls fileban lévő függvények nem voltak értelmezhetőek a magyar verzióval, vagy valami ilyesmi.
Azóta kerülöm az excelt mint a tüzet. -
pmonitor
aktív tag
>a programozás nyelve az angol. Pont.
Nem. A programozás nyelve a használt programnyelv.>Az excel magyar nyelvű függvényei meg emberiség ellenes büntet.
És kit csuktak(csuknál) le érte?Hogy felsőbbrendű-e, abban látom, hogy még köztetek sincs egyetértés. Mindenesetre ezt egy magyar fórum szoftverfejlesztés témájában teszitek magyarul. Akkor meg kellene szüntetni ezt is, nem? Meg a magyar könyveket/jegyzeteket/fordításokat. Na meg az 'oskolákban is meg kellene tiltani a programozás magyar nyelvű oktatását is, nem? Vagy a középfokú intézményekben a programozási/informatikai tételek pl. angol nyelvűek? Sztem. nem. De miért is nem, ha a programozás nyelve az angol?
-
coco2
őstag
Azért ezt a "faék" dolgot mondd ám az igeídők kötelezően elfogadandó implicit értelmezéseinek is. Néhány dologban az angol meglehetősen esetlen. Amit a népek nagyja az angolról gondol - valójában hibásan beszélik mind. Az igeidők implicit jelentéseit lehet éppen ignorálni, de azzal meg a legkülönfélébb kommunikációs hibákat gyártják.
Azzal együtt történetesen felsőbbrendű nyelv, nem kell azt tagadni. Amerika megnyerte a 2. világháborút, övé lett az innováció, az ő nyelve most világnyelv.
>Az excel magyar nyelvű függvényei meg emberiség ellenes büntet.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Assetto Corsa Rally
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Otthoni időjárás-állomás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek