Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az emberek furák lettek
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz Vision #17966 üzenetére
Persze sok mindent lehet, kérdés mire van lehetőség és idő, nem mindenki hobbiból készít programot, hanem mondjuk van 3 napja egy feladatra, ott te nem forgatsz semmit sehova, át meg pláne nem variálsz egy kiadott és működő db-t. Sajnos a legacy kód sokszor nagy úr.
De én spec inkább írok 1000 soros tárolt eljárást, mintsem szétszedjem az egészet 20részre, aztán 1 év múlva egy debuggolás egy rémálom lesz.
Persze ezek már sok tényezős dolgok, mekkora cég, mi a history, mennyi munkatárs, milyen policy stb, itt aztán már lehet minden is.
Mondjuk legutóbb kellett csinálnom egy excel exportot 1xx oszloposat, ami tényleg mindenhonnan szedett össze adatokat, különbőző számításokat végzett a különbőző adatrétegek között, szépen meg lehetett csinálni egy darab tárolt eljárással, pár temp táblával és sok tagolással, hogy később olvasható maradjon.
De ha olyan a feladat, hogy egy részfeladatot érdemes kiemelni, akkor arra inkább csinálok egy általános megoldást és kiszervezem a kódot, szóval elég speciális az, hogy mikor mi a jó megoldás.
Sqlben egyébként is a hasznos kód sokszor nagyon kevés, mert éppen én úgy szeretem formázni mondjuk az inserteket, hogy egy sor egy mező, hopp máris a fél kód insertekből áll.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Automobilista 2
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest