Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
buffer overflow-ról volt szó, nem stack overflow(
) -ról. Ezt azért simán meg lehetne oldani. Csak az említett okok miatt nem érdemes. Sztem. legalábbis. Én hagyom, hogy false adatot írjon ki, vagy elszálljon a program...@sztanozs:
>szóval fogalmam sincs, honnan vagy (vagy nem vagy) kitiltvaEzt 2lem. De ha teljesen őszintén írtad, akkor én meg teljesen őszintén elnézést kérek tőled...
De akár tudtad, akár nem, ez is azt mutatja, hogy semmiképpen nem jó, ha egyes topikokbó véglegesen kitiltanak valakit. Mert semmi nem jelzi ezt. Esetleg abban a speciális esetben, ha lejjebb lapoztál volna, akkor láthattad volna, hogy a nick-em szürke...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) -ról. Ezt azért simán meg lehetne oldani. Csak az említett okok miatt nem érdemes. Sztem. legalábbis. Én hagyom, hogy false adatot írjon ki, vagy elszálljon a program...