Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Hát én sem látom értelmét a vitatkozásnak, mert teljesen más a felfogásunk. Egyszer belinkeltem ezt. És ezt a választ kaptam rá. A fekete doboz(amit nevezzünk csak elméletnek) tartalma érdekelje csak a "szakikat". Engem, mint laikust a kimenet érdekel(vagyis a gyakorlat). De ebben a témakörben programozói kimenet gyakorlatilag nem is létezik(ill. gyakorlatilag csak annyiból áll, hogy izolálni kell a gépet). A nem létező kimenet == zéró teljesítmény.
Információbiztonság!? Miért? Van olyan is? Sztem. csak akkor, ha valaki nem kapcsolja be a számítógépet.
>hogy majd biztos emiatt is lenézlek...
Nem pályázom a kegyeidre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az én "programozói" kimeneteimet meg lehet többek között itt, valamint itt nézni. Ahogy látom neked nincs olyan, amit meg lehet nézni, úgyhogy én ez miatt nézlek le. De ez meg gondolom téged nem érdekel(holott te lennél a "szaki"). Szóval zsákutca... Teljesen más az értékrendszerünk.
Ehhez a témakörhöz mostanában nem szólok hozzá. Inkább csak ilyen témaköröket érintően szólok hozzá. Vagyis, ha valami újat készítek, vagy frissítek. Mert laikus létemre engem csak a gyakorlat érdekel.
Na pá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)