Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
ValGerald
üzenetére
Nem gondolnám, hogy ismereteid tágítása bezavarna bármibe, sőt, szerintem az absztrakciós skilledet csak javíthatja. Persze "bezavarhat" olyan értelemben, hogy jobban elkezd érdekelni és a többit ezért elhanyagolod, de én mindig azt vallottam, igazán jó csak abban lehetsz, amit szeretsz csinálni. Hát csináld azt. Azt viszont csak akkor tudod meg, hogy mi érdekel igazán, ha kipróbálod.

Amúgy Unityben én most ilyesmin dolgozom: [Bridge Master WIP] , és így néz ki környezetbe ágyazva egy egyszerűbb, vele készült híd: [Bridge Master - Forest]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő