- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
ValGerald #16456 üzenetére
Nem gondolnám, hogy ismereteid tágítása bezavarna bármibe, sőt, szerintem az absztrakciós skilledet csak javíthatja. Persze "bezavarhat" olyan értelemben, hogy jobban elkezd érdekelni és a többit ezért elhanyagolod, de én mindig azt vallottam, igazán jó csak abban lehetsz, amit szeretsz csinálni. Hát csináld azt. Azt viszont csak akkor tudod meg, hogy mi érdekel igazán, ha kipróbálod.
Amúgy Unityben én most ilyesmin dolgozom: [Bridge Master WIP] , és így néz ki környezetbe ágyazva egy egyszerűbb, vele készült híd: [Bridge Master - Forest]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
- Nők, nőügyek (18+)
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest