- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
pmonitor #16145: "Sztem. 1 programozó attól programozó(többek között)"
Tehát, hogy sztem. ki az igazi programozó, az nem 1 dologtól függ. Ezért a te baromságod, hogy egyszer ezt írom, máskor meg azt emelem ki, azt úgy állítod be, mintha az általam felsoroltak ütnék egymást(inkonzisztensek lennének). Egy hsz-ben nem tudom leírni mindig az összes kritériumot. Pl. ha 1 programozó ura a programozási feladatoknak, akkor ad forráskódot is, hiszen akkor rövid idő alatt tud legalább példakódot adni. Nyilván, ha nem ura a programozásnak(az adott feladatnak), akkor jön azzal, hogy nincs ideje munka meg család, meg mit tudom én mi mellett még erre is. Ezt az aspektust sem tudom állandóan leírni.
Képtelenség 1 hsz-ben mindent leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Medence topik
- Kompakt vízhűtés
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óvodások homokozója
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest